TURİZM
Giriş Tarihi : 16-08-2022 20:46

‘Kemer’in yararına olacak her türlü projeye destek vereceğiz’

Kemer Turizmci ve İş Adamları Derneği (KEMİAD) toplantısına konuk olan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, belediye olarak Kemer’in yararına olacak her türlü projeye destek verdiklerini ve bundan sonra da vermeye devam edeceklerini söyledi. Toplantıda, İdyros Antik Kenti kazıları hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, antik kentin ve Selçuklu Av Köşkü’nün bölge turizme kazandırılması için gereken çalışmaların yapılması konusunda ortak hareket edileceği belirtildi.

‘Kemer’in yararına olacak her türlü projeye destek vereceğiz’

Şüheda PARTAL

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KEMİAD toplantısına konuk oldu. KEMİAD’da yapılan toplantıya, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez’in yanı sıra KEMİAD Divan Başkanı Murat Gökhan, Yönetim Kurulu üyeleri İsmail Kıyar, Serkan Koyuncu, Mehmet Akbaba, Harita Mühendisi Orkun Karataş ve Kemer Belediyesi tanıtım sorumlusu Ömer Nizam katıldı.

Toplantıda, İdyros Antik Kenti kazıları hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, antik kentin ve Selçuklu Av Köşkü’nün bölge turizme kazandırılması için gereken çalışmaların yapılması konusunda ortak hareket edileceği belirtildi. Toplantıda ayrıca Kemer’de 5-9 Eylül 2022 tarihinde yapılması planlanan 3. Kemer Sanat Çalıştayı ile ilgili de bilgiler verildi.

KEMİAD Başkanı Rıza Rıza Sönmez, yaptığı açıklamada, Başkan Necati Topaloğlu’nun toplantıya katılmasından dolayı ve Kemer adına yaptığı çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür ettiğini ifade etti. Belediye Başkan Necati Topaloğlu da KEMİAD’ın yaptığı çalışmaları yakından takip ettiklerini belirterek, Kemer Belediyesi olarak Kemer’in yararına olacak her türlü projeye destek verdiklerini ve bundan sonra da vermeye devam edeceklerini aktardı.

AdminAdmin