Şüheda PARTAL
Kemer Belediyesi Kültür Evi, bu yıl ikinci kez düzenlenen "Kemer’in Suluboya Sergisi"ne ev sahipliği yapıyor. Nilüfer Büyükkapucu ve Tijen Tokaç’ın öncülüğünde açılan sergi, 5 Temmuz Cumartesi gününe kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.
36 ESER SANATSEVERLERLE BULUŞTU
Sergide, sanatçılar Büyükkapucu ve Tokaç’ın 36 özgün eseri yer alıyor. Sanatçılar, 16 yıllık sanat hayatlarında akademik eğitim aldıklarını ve suluboya tekniğinde uzmanlaştıklarını belirtti. Kemerli sanatseverlerle buluşmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden ikili, destek veren dostlarına da teşekkür ederek, “Kemerli sanatseverlerle bir araya gelmek bizim için büyük bir gurur. Sanat, insanlar arasında köprü kuruyor” dedi.
BAŞKAN TOPALOĞLU VE TURİZMCİLER SERGİDEYDİ
Serginin açılışına Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ile çok sayıda yerli ve yabancı sanatsever katıldı. Tatil için Kemer’e gelen turistlerin de sergiye gösterdiği ilgi dikkat çekti.