GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 17-05-2023 12:04   Güncelleme : 18-05-2023 02:25

Kemer'deki cinayette Ömer Butur ağabeyini acı çekmemesi için öldürmüş

Antalya’nın Kemer İlçesinde konakladıkları apart da cansız bedeni bulunan Hüseyin Butur’un cinayet zanlısı kardeşi çıktı. Ömer Butur’un kardeşinin hastalığından dolayı daha fazla acı çekmemesi için yastıkla boğarak öldürdüğünü söyledi.

Kemer'deki cinayette Ömer Butur ağabeyini acı çekmemesi için öldürmüş

Antalya Kemer İlçesi Çamyuva mahallesinde bulunan bir apart da konaklayan 57 yaşındaki Hüseyin Butur’un gece saat 02:00 sularında cansız bedenini bulan apart çalışanları, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bildirmesi üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ekibi ve Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı Çamyuva Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri gitti.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Hüseyin Butur’un hayatını kaybettiği ve vücudunda herhangi bir delici ve kesici bir iz olmadığı tespit edildi. 

Olayla ilgili olarak araştırmalarını devam ettiren ve ölümü şüpheli gören Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı ve Jandarma ekipleri hayatını kaybeden Hüseyin Butur’un kardeşi Ömer Butur’u gözaltına aldı.

Ömer Butur kardeşi Hüseyin Butur’un sağlık sorunları olduğunu ve acısını dindirmek için yastıkla boğarak kardeşinin hayatına son verdiğini söyledi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından Adliyeye götürülen Ömer Butur çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Levent Yenigün )

Şüheda Partal Şüheda Partal