SPOR
Giriş Tarihi : 26-09-2022 21:53

Kemer’de yelken şöleni

Kemer Belediyesi ve Kemer Yöresi Tanıtım Vakfı (KETAV) ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (KETOB) destekleriyle Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen Likya Cup Yat Yarışları’nda dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Kemer Baba Burnu, Tekirova Üç Adalar, Phaselis Antik Kenti Koyu açıkları ve Fener Sığlığı açıklarında yapılan yarışlara katılan sporcular dereceye girebilmek için yoğun çaba sarf etti.

Kemer’de yelken şöleni

Şüheda PARTAL

Kemer Belediyesi, KETAV ve KETOB’un destekleriyle Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü tarafından düzenlenen Likya Cup 2022 Yarışları tamamlandı. Kemer Baba Burnu, Tekirova Üç Adalar, Phaselis Antik Kenti Koyu açıkları ve Fener Sığlığı açıklarında yapılan yat ve yelken yarışlarına katılan sporcular dereceye girebilmek için çaba sarf etti. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da, Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü’nden Fırat Yılmaz’a ait yelkenlinin dümenine geçerek sporcuların heyecanına ortak oldu.

Kemer’in eşsiz ve berrak mavi sularında yelken açarak dereceye giren sporculara ödülleri Kemer G Marina’da düzenlenen törenle verildi. Törene, Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Ergel, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Antalya Gençlik Spor İl Müdürü Yavuz Gürhan, meclis üyeleri Mustafa Tıraş ve Ferhan Fidan, KETAV Başkanı Volkan Yorulmaz, KETOB Başkan Yardımcısı Şinasi Gürocak, Kemer G Marina Genel Müdürü Levent Tokaç, Kemer Belediyespor Yat ve Yelken Kulübü Başkanı Orhan Yeşilli, sporcular ve davetliler katıldı.

Ödül töreni sonrası protokol ve sporcular hatıra fotoğrafı çektirdi.

AdminAdmin