SPOR
Giriş Tarihi : 23-01-2023 12:08

Kemer’de masa tenisi heyecanı

Kemer Turizmci ve İş İnsanları Derneği (KEMİAD) tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kemer Açık Masa Tenisi Festivali sona erdi. Hafta sonu Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ile Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun açılış maçıyla başlayan ve 120 sporcunun kıyasıya mücadele ettiği turnuvada dereceye girenlere kupa ve madalyaları verilirken, izleyicilere de çekiliş ile hediyeler dağıtıldı. KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, Kemer’de kış turizmini canlandırmak amacıyla yaptıkları organizasyonun her yıl büyüdüğünü söyledi.

Kemer’de masa tenisi heyecanı

Şüheda PARTAL

Kemer Kaymakamlığı ve Kemer Belediyesi’nin destekleriyle KEMİAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kemer Açık Masa Tenisi Festivali, hafta sonu Bahri Tanrıkulu Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam ile Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun açılış maçıyla başlayan festivalde Türkiye’nin yanı sıra Rusya, Ukrayna, Kırgızistan, Kazakistan ve Azerbaycan’dan toplam 120 sporcu katıldı. 10 kategoride gerçekleştirilen final müsabakaları sonrası karşılaşmalarda dereceye girenlere kupa ve madalyalarının yanı sıra hediyeler de verilirken, izleyicilere de çekiliş ile hediyeler dağıtıldı.

3’ncüsü düzenlenen organizasyonun ilerleyen yıllara da yayılması gerektiğine değinen Kaymakam Hüseyin Çam, “Masa tenisi festivaline katılmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Organizasyona bileği ve tekniği daha iyi olanlar kazanacaktır. Tüm sporculara başarılar diliyorum. Emeği geçenlere de teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise organizasyonun yapılmasında emeği geçen KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiğini belirtti. KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez ise Kemer’de kış turizmini canlandırmak amacıyla yaptıkları organizasyonun her yıl büyüdüğünü aktardı. Festivalin yapılmasında desteklerinden dolayı Kemer Kaymakamı Çam ve Belediye Başkanı Topaloğlu’na teşekkür ettiğini dile getirdi.

AdminAdmin