SAĞLIK
Giriş Tarihi : 17-05-2023 02:06

‘Turizmin başkenti Antalya, hayırseverlerin desteğiyle sağlığında başkenti’

Vali Ersin Yazıcı, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve hayırsever Meryem Kocademir ile Aksu Belediyesine ait binanın, “Şaban-Meryem Kocademir Aile Sağlığı Merkezi” olarak kullanılması için devir protokolünü imzaladı. Antalya’nın sağlık alanında yoluna emin adımlarla devam ettiğini dile getiren Vali Yazıcı; “Güçlü bir sağlık altyapımız var. Bu güçlü sağlık altyapımızı hayırseverlerimizin desteğiyle daha da geliştirerek turizmin başkenti Antalya’mızı, sağlık alanında da başkent yapacağız” dedi.

‘Turizmin başkenti Antalya, hayırseverlerin desteğiyle sağlığında başkenti’

Antalyalı hayırseverlerin sağlık alanında destekleri hız kesmeden devam ediyor. Vali Ersin Yazıcı, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve hayırsever Meryem Kocademir ile Aksu Belediyesine ait binanın, 4 hekimli “Şaban-Meryem Kocademir Aile Sağlığı Merkezi” olarak kullanılması için devir protokolünü imzaladı. Vali Yazıcı başkanlığında Antalya Valiliğinde düzenlenen protokol törenine İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ve hayırsever Meryem Kocademir katıldı.

Protokol kapsamında hayırsever Meryem Kocademir’in Aksu Belediye’si için yaptırmış olduğu bina, 4 hekimli “Şaban-Meryem Kocademir Aile Sağlığı Merkezi” olarak kullanılması için İl Sağlık Müdürlüğü’ne devredildi.

ANTALYA’MIZ HAYIRSEVERDE ÖNCÜ VE LİDER ŞEHİR

İmzaların atılmasının ardından Antalyalı hayırseverlerin şehre büyük katkılar sunduğunu belirterek sözlerine başlayan Vali Yazıcı; “Yine çok hayırlı bir iş için bir aradayız. Antalyalı hayırseverlerimizin şehrimize desteği devam ediyor. Hayırseverlerimiz eğitimden sağlığa birçok noktada şehrimize değer katmaya devam ediyor. Bu çok mutluluk verici. Gerçekten Antalya’mız hayırseverde öncü ve lider şehir.” şeklinde konuştu.

NE ZAMAN İHTİYACIMIZ OLSA HAYIRSEVERLERİMİZ DESTEĞE HAZIR

Antalyalı hayırseverlerin ne zaman ihtiyaçları olsa desteğe hazır olduklarının altını çizen Vali Yazıcı; “Şunu can-ı gönülden söylüyorum ki bu işin parayla bir ilgisi yok. Kalpte bir güzellik olmayınca çoğu kişiye nasip olamıyor. O yüzden hep diyorum, bu iş para işi değil gönül işidir. Ne zaman ihtiyacımız olsa hayırseverlerimiz hem bina yapımında hem de maddi destek anlamında yardıma hazır. Antalyalı hayırseverlerimiz hayır noktasında adeta yarışıyor. Ben tüm hayırseverlerimize tekrardan teşekkür ediyorum. Allah hayırlarını kabul etsin.” ifadelerini kullandı.

ANTALYA HAYIRSEVER NOKTASINDA MÜTHİŞ BİR ŞEHİR

Çalıştığı iller arasında hayırseveri en bol şehrin Antalya olduğunu ifade eden Vali Yazıcı; “Antalya hayırsever noktasında müthiş bir şehir. Neredeyse hemen her hafta bir protokol imzalıyoruz. Çalıştığım vilayetler arasında hayırseveri en bol şehir. Hem sağlık alanında hem eğitim alanında hayırseverlerimizle imzalamış olduğumuz ve devam eden bir sürü projemiz var. Hayırseverlerimizin şehrimize yapmış olduğunuz bu katkı bizler için çok değerli. Sağ olun var olun.” dedi.

GÜÇLÜ BİR SAĞLIK ALTYAPIMIZ VAR

Antalya’nın güçlü bir sağlık altyapısı olduğunu ancak hayırseverlerin desteğiyle daha da güçlendiğini söyleyen Vali Yazıcı şunları kaydetti: “Turizmin başkenti Antalya’mız sağlık alanında da emin adımlarla yoluna devam ediyor. Şunu çok iyi biliyoruz ki, Antalya’mızda güçlü bir sağlık altyapımız var. Bu güçlü sağlık altyapımızı hayırseverlerimizin desteğiyle daha da geliştirerek turizmin başkenti Antalya’mızı, sağlık alanında da başkent yapacağız.” (Haber Merkezi)

AdminAdmin