GÜVENLİK
Giriş Tarihi : 28-09-2022 00:15

Kemer’de faciadan dönüldü!

Kemer’in Kiriş Mahallesi’nde sporcuları taşıyan tur otobüsü, karşı şeride geçen tur midibüsü ile kafa kafaya çarpışmaktan son anda kurtuldu. Midibüs şoförünün direksiyonu kırmasıyla otobüsünün sağ kısmını sıyırarak kaldırıma çıkarken, her iki araçta bulunan yolcular ise büyük panik yaşadı. Kazada midibüs şoförü hafif yaralandı.

Kemer’de faciadan dönüldü!

Ahmet Duran YENİGÜN

Kemer’in Kiriş Mahallesi’nde facianın eşiğinden dönüldü. Kiriş Mahallesi’nde kamp yapan yabancı futbol takımı sporcularını Antalya Havalimanı’na götürmek üzere yola çıkan sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen tur otobüsü, Kiriş Sahil Caddesi üzerinde 07 AZU 988 midibüs ile kafa kafaya çarpışmaktan son anda kurtuldu.

Edinilen bilgiye göre, midibüsün cadde üzerinde zikzak çizerek karşı şeride geçmesiyle otobüs şoförü, korna ve selektör yakarak şoförü uyarmaya çalıştı. Karşı şeritten gitmeye devam eden midibüs şoförü, otobüs ile çarpışmamak için direksiyon kırarak otobüsün sağ kısmını sıyırdı. Kaldırıma çıkan midibüs şarampole düştü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yolcular büyük panik yaşadı. Midibüs şoförü kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, kaza öncesi direksiyon başında uyuduğu ve son anda otobüsü fark ettiği öğrenildi.

Otobüste bulunan takım yöneticileri, Kiriş’te bir haftalık kampın ardından dönüş için havalimanına gittiklerini belirterek, Sahil Caddesi’nde midibüsün 100 metre uzaklıktan sağ sol yaparak üzerlerine geldiklerini, kendi şoförlerinin uyarılarına rağmen kazanın meydana geldiğini söyledi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

AdminAdmin