SİYASET
Giriş Tarihi : 31-03-2023 03:06

Başkan Topaloğlu, CHP ve İYİ Partililerle iftarda buluştu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP ve İYİ Parti Kemer ilçe yönetimi ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminde alınacak olan sandık güvenliği tedbirleri ve ülke gündemi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Topaloğlu, CHP ve İYİ Partililerle iftarda buluştu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP ve İYİ Parti Kemer ilçe yönetimi ile bir araya geldi. Başkan Topaloğlu tarafından verilen iftar yemeğine, CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ile İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Çelik de katıldı. Crystal De Luxe Otel’de Başkan Topaloğlu tarafından verilen iftar yemeğinde, her iki partinin yönetim kurulu üyeleri ile Belediye Meclis Üyesi Hasan Ali Acar, Mustafa Tıraş, Recep Yılmaz, Cumali Afşin, Özcan Çeliktaş, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun eşi Fikriye Topaloğlu yer aldı.

Yemek öncesinde her iki partinin ilçe başkanlarıyla selamlaşan Başkan Topaloğlu, partilerin yönetim kurulu üyeleriyle de sohbet etti. Yemek sonrası, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçiminde alınacak olan sandık güvenliği tedbirleri ve ülke gündemi ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. (Haber Merkezi)

AdminAdmin