SİYASET
Giriş Tarihi : 14-02-2025 17:54

Karakaya’dan kayıt çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) cumhurbaşkanı adayını ön seçimle belirleme kararı almasının ardından parti üyeliklerinde artış olduğunu söyleyen Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya, seçim sürecine katılmak ve oy kullanmak isteyenlerin 1 Mart’a kadar kayıt yaptırmaları gerektiğini söyledi.

Karakaya’dan kayıt çağrısı

Şüheda PARTAL

CHP, başlattığı “üye seferberliği” ile Cumhurbaşkanı adayını belirlemeye hazırlanıyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Cumhurbaşkanı adayımızı örgüt belirleyecek' sözleri sonrası tüm yurtta olduğu gibi Kemer’de de parti üyeliklerinde artış olduğunu söyleyen CHP Kemer İlçe Başkanı Sedat Karakaya, seçim sürecine katılmak ve oy kullanmak isteyenlerin 1 Mart’a kadar kayıt yaptırmaları gerektiğini söyledi.

Genel Başkan Özgür Özel’in daveti üzerine İlçe Başkanlığına gelerek kayıt yaptıran duyarlı vatandaşlara teşekkür eden Karakaya, “Genel Başkanımızın çağrısı üzerine 23 Mart’ta Cumhurbaşkanı adayımızı seçeceğiz. Oy kullanacak olan arkadaşlarımızın, 1 Mart’a kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor. Seçim sürecine katılmak ve oy hakkını kullanmak isteyenler kayıt işlemlerini zamanında tamamlaması gerekiyor. Hep birlikte, güçlü bir iradeyle geleceğimizi belirleyelim!” dedi.

AdminAdmin