EĞİTİM
Giriş Tarihi : 07-04-2023 02:13

Minik öğrencilerden kütüphaneye ziyaret

Özel Kemer Final Okulları İlkokul öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde Kütüphane Haftası dolayısıyla Kemer Hilmiye Serin İlçe Halk Kütüphanesini ziyaret etti. Ziyarette Kütüphaneye gelen Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam da öğrenciler ile bir süre sohbet ederek, kitap okumanın önemine dikkat çekti.

Minik öğrencilerden kütüphaneye ziyaret

Şüheda PARTAL

Özel Kemer Final Okulları İlkokul 1, 2 ve 3’ncü sınıf öğrencileri ile öğretmenleri Tahsin Çolak, Büşra Kara, Seher Özkan ve Eylem Kobal eşliğinde Kemer Hilmiye Serin İlçe Halk Kütüphanesi’ni Kütüphane Haftası dolayısıyla ziyaret etti. Öğrencilere kütüphaneyi tanıtmak ve sevdirmek amacıyla yapılan ziyarette Kütüphane Sorumlusu Duygu Yeşil ve Fatma Altun öğrencilere yakından ilgilendi. Öğrenciler kütüphanedeki kitapları inceleme imkanı buldu. Öğrencilere kütüphanede uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verilirken, ayrıca öğrenciler okuma etkinliğinde bulundu.

Kemer Gözcü Gazetesi’nin her yıl olduğu gibi bu yılda gazete arşivinin bağışlamasından dolayı kütüphaneye gelen Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam da öğrenciler ile bir süre sohbet etti. Kaymakam Çam, kitap okumanın önemine değinerek öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Kütüphane Haftası dolayısıyla öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek amacıyla kütüphaneyi ziyaret ettiklerini belirten sınıf öğretmeni Tahsin Çolak, “Öğrencileri küçük yaştan itibaren kitap okumaya teşvik etmek, kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitap okuma eylemine geçirebilmek anlamında kütüphanemizi ziyaret ettik. Çünkü kütüphane kitap okuma alışkanlığının gelişmesini sağlar” dedi.

Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çekildi.

AdminAdmin