KÜLTÜR-SANAT
Giriş Tarihi : 28-08-2022 22:08

Kemer Kültür Sanat Çalıştayı’nda geri sayım

Kemer'de, bu yıl 3'ncüsü düzenlenecek “Yaz Sanat Kampı ve Kültür Sanat Çalıştayı” için geri sayım başladı. Kemer Belediyesi ev sahipliğinde, Kemer İş Adamları Derneği (KEMİAD) ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (KETOB) iş birliğince 05-09 Eylül tarihleri arasında “Sahilde sanat var” sloganıyla gerçekleştirilecek etkinlikte, akademisyen ve öğrenci sanatçılar Kındılçeşme’de kamp kurarak, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların katılımıyla uygulamalı atölye çalışmaları ve workshoplar gerçekleştirecek.

Kemer Kültür Sanat Çalıştayı’nda geri sayım

Şüheda PARTAL

Kemer Belediyesi ev sahipliğinde, KEMİAD ve KETOB işbirliğinde bu yıl 3’ncüsü gerçekleştirilecek “Yaz Sanat Kampı ve Kültür Sanat Çalıştayı” 5 Eylül tarihinde başlayacak. Doç. Dr. Mehmet Ali Eroğlu ve Derya Avcı’nın koordinatörlüğünde güzel Sanatların tüm alanlarından akademisyen ve öğrenci sanatçıların Kındılçeşme’de kamp kuracağı etkinlikte, Kemer Marina içi, Çamyuva sahili, Tekirova Meydanı gibi ilçenin farklı noktalarında Kemer’in sanatçı ve yazarlarının da katılımıyla vatandaşlarla bir araya gelinerek uygulamalı atölye çalışmaları ve workshoplar gerçekleştirecek.

KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, “Tüm sanatseverleri ve Kemer halkımızı çok keyif alacaklarına inandığımız etkinliği izlemeye davet ediyoruz” dedi.

AdminAdmin