YAŞAM
Giriş Tarihi : 14-06-2024 19:34

Jandarmadan 185’inci yıl hediyesi

Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı, Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 185. yıldönümünü düzenlediği etkinlikle kutladı. Etkinlikte başarılı öğrencilere İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan tarafından bisiklet hediye edildi.

Jandarmadan 185’inci yıl hediyesi

Şüheda PARTAL

Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Jandarma Teşkilatı'nın kuruluşunun 185. Yıldönümü nedeniyle etkinlik düzenlendi. İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen etkinliğe İlçe Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Soner Tuna, İlçe Milli Eğitim Müdürü Semra Bekar, jandarma personeli, öğrenciler ve öğretmenler ile veliler katıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde kullanılan TOGG ve Kirpi gibi araçların da sergilendiği etkinlikte konuşan İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan, 185’inci yılı kutlayan Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşu nedeniyle etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, Jandarma teşkilatının her şartta görevini en iyi şekilde yerine getirebilmek için her gün aralıksız olarak çalıştıklarını belirtti.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYESİ

Etkinlikte başarılı olan öğrencilere de hediye verildi. Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından hediye edilmesi için gelen iki bisikletin biri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle düzenlenen “Jandarma” konulu resim yarışmasında birinci olan Hacı Mehmet Saygan Orta Okulu 7’inci sınıf öğrencisi Aniş Nisa Yön’e verilirken, diğer bisiklet ise GençBizzTech Projesinde 3’üncülük elde eden Göynük Fen Lisesi öğrencileri, Elif Su Tuhan, Defne Kadıoğlu, Yağmur Musluoğlu, Damla Ceren Dönmez, Ada Mutlu ve Naz Dönmez’e İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ömer Seyhan tarafından hediye olarak verildi.

Etkinlik katılımcılara yapılan ikram ve toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

 

 

 

 

 

AdminAdmin