SİYASET
Giriş Tarihi : 26-11-2022 02:19

İYİ Parti Kemer’de Çelik güven tazeledi

İYİ Parti Kemer İlçe Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda tek aday olan mevcut başkan Hüseyin Çelik, güven tazeleyerek tekrar İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı oldu. Genel kurulda konuşan Çelik, 20 yıl önce AK Parti hükümeti ciddi bir ekonomik krizin arkasından tek başına iktidara geldiğini ve 20 yıl sonra yine en önemli konunun ekonomik kriz olduğunu belirterek, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacaklarını söyledi. Genel kurulu ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da, Çelik ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

İYİ Parti Kemer’de Çelik güven tazeledi

Şüheda PARTAL

İYİ Parti Kemer İlçe Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Arslanbucak Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Genel kurula İYİ Parti Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İl Başkan Yardımcıları Emel Öner ve Firdevs Toprak Şahin, Kurucular Kurulu Üyesi Dr. Neşe Toker, diğer ilçe başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda partili katıldı. Divan seçimi ile başlayan genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

‘20 YIL SONRA YİNE EKONOMİK KRİZİ KONUŞUYORUZ’

Divan Başkanlığını Nihat Kavşut’un yaptığı genel kurulda konuşan Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, “AK Parti hükümeti ciddi bir ekonomik krizin arkasından tek başına iktidara geldi. Bugün maalesef aradan 20 yıl geçmesine rağmen ve 20 yıl boyunca halkımızdan istedikleri bütün yetkileri almalarına ve yüz yıldır devletimizin bütün birikimlerini özelleştirme adı altında satmalarına rağmen ülke gündemimizi meşgul eden en önemli konu yine ekonomik kriz. Bunlara 2B arazilerini ve cumhuriyet tarihinin en büyük vergi aflarını da dahil edebiliriz. Bugün ben iddia ediyorum; özelleştirilen ve devlet eliyle satılıp peşkeş çekilen yerler şuanda devletimizin elinde olsa nominal günlük değerleriyle Türkiye şu iç ve dış borcunu en az on defa kapatırdı” dedi.

‘SEÇİME EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ’

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacaklarını ifade eden Çelik, “Önümüzde tarihi bir seçim var. Bu seçim bir Cumhurbaşkanı seçiminden ziyade bir sistem seçimidir. Güçlendirilmiş parlamenter sistem mi? yoksa mevcutta ne olduğu belli olmayan başkanlık sistemi mi? ikisinin arasında benim gördüğüm en önemli fark parlamenter sistemden iktidarı denetleyen bir denetim mekanizmasının olması, ama başkanlık sisteminde herhangi bir denetim mekanizmasının olmaması ve sadece bir kişinin iki dudağının arasından ülkenin yönetilmesi. Bu tarihi seçim, ucube sistem ve aciz yönetimden kurtulmak için bize tarihi bir fırsat vermekte. Kemer İlçe Teşkilatı olarak görev ve sorumluluklarımızın farkındayız. Dolayısıyla bugün kongremiz tamamladıktan sonra hızlı bir şekilde teşkilat organlarımızı oluşturup gerek saha çalışmalarımızla gerekse seçimlerde görev alacak bina sorumlularımız, sandık görevlilerimiz ve müşahitlerimizle birlikte seçime en iyi şekilde hazırlanacağız” diye konuştu.

GÜVEN TAZELEDİ

Konuşmaların ardından tek listeyle yapılan seçimlerde mevcut başkan Hüseyin Çelik, güven tazeleyerek tekrar İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı oldu. Çelik’in başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ise Ahmet Temiz, Turgut Doğan, Emre Yener, Nevzat Eryaşar, İbrahim Atalay, Kamile Büyükakçalı, Oya Sünersoy, Cemil Köylüoğlu, İbrahim Zeytinciler, Tülay Kara Aydoğdu, Fazlı Osma, Mehmet Değirmenci, Sebahat Çağlayan, Ercan Hüseyin Turap, Mehmet Ergül, Cihan Metin Yılmaz, Tahsin Uçar, Metin Özkan, Yıldıray Özen, Çilem Derya Ünal Tergek, Zeki Durmuş ve Aşır Bükülmez’den oluştu.

BAŞKAN TOPALOĞLU’NDAN TEBRİK

Genel Kurulu ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, parti yönetim kurulu üyeleri ve partililerle sohbet ederek, listede tek aday olan mevcut Çelik ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

AdminAdmin