ANTALYA
Giriş Tarihi : 31-01-2023 00:11

‘İnsanlara dokunmak ve onlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor’

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Öğrenciler Topluluk Başkanı George Bakkur ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette öğrencilerle valilik hakkında sohbet eden Vali Yazıcı; “İnsanlara dokunmak ve onlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor. Bu yüzden mesleğimi seviyorum. Yine bir meslek seçme imkânım olsa yine bu mesleği seçerdim.” dedi.

‘İnsanlara dokunmak ve onlara yardımcı olmak hoşuma gidiyor’

Vali Ersin Yazıcı, Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Öğrenciler Topluluğu Başkanı George Bakkur ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Öğrenciler ile yakından ilgilenip tek tek sohbet eden Vali Yazıcı, öğrencilerin sorunlarını ve taleplerini dinleyerek değerlendirmelerde bulundu. Topluluğun çalışmaları hakkında Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Öğrenciler Topluluk Başkanı Bakkur’dan bilgi alan Vali Yazıcı; “Türkiye’nin misafir odası, turizmin başkenti Antalya’mızda sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Meslek hayatım boyunca gençler ve eğitim her zaman önceliğim oldu. Nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Topluluk Başkanı Bakkur, ziyarette Vali Yazıcı’yı öğrencilerle bir konferansta buluşturmak istediklerini söyleyerek, mesleki tecrübelerini öğrencilere aktarmasının önemine dikkat çekti.

MESLEĞİMİ SEVİYORUM

Öğrencilerle ve gençlerle buluşmanın her türlüsüne “Var” olduğunu söyleyen Vali Yazıcı; “Gençlerle olan her proje beni hem çok mutlu ediyor, hem de heyecanlandırıyor. Gençlerle buluşmanın her türlüsüne varım. Tecrübelerimi de sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyarım.” şeklinde konuştu. Mesleğini insanlara her alanda dokunulacak bir iş olduğu için sevdiğini belirten Vali Yazıcı; “Başka bir meslek seçme imkânım olsa yine bu mesleği seçerdim. Bu meslekte bıkkınlık yok. Her işin belli zorlukları tabi ki de vardır. Ama ben işimi severek yapıyorum. Sorumluluğu ağır bir işim var. Bunun farkındayım. İnsanlarla ilgilenip onların sorunlarını çözebilmek benim için dünyanın en güzel işi. İnsanların sorunlarını, problemlerini çözmeyi, onlara yardımcı olmayı seviyorum. Turizmden tarıma, sanayiden ticarete her konuyla ilgilisin. Özellikle burada turizm ile ilgili konularda birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Daha önceki çalıştığım yerlerde turizme bu kadar zaman ayırmamıştım. Antalya’da bu durum çok farklı. Turizm bu şehrin her şeyi. Ama ona göre de sorunu da çok oluyor. Meslek hayatım boyunca eğitim ve yardıma muhtaç kişiler hep önceliğim oldu. Ben mesleğimi, insanlara yardımcı olmayı seviyorum. Fakir fukaraya dokunmak, onlara yardımcı olabilmek benim için çok önemli. Bu çok mutluluk verici. Devletin imkânını sunup, aracı olup hayır duası alıyorsunuz. O yüzden mesleğimi seviyorum.” diye konuştu. (Haber Merkezi)

AdminAdmin