YAŞAM
Giriş Tarihi : 22-11-2023 13:48

Kolpa yılbaşında Kemer’de sahne alacak

Kemer, Türkiye'nin önde gelen rock gruplarından biri olan Kolpa ile yılbaşı gecesinde muhteşem bir konser deneyimine hazırlanıyor.

Kolpa yılbaşında Kemer’de sahne alacak

Kemer Belediyesi’nin sosyal medya üzerinden yaptığı Ece Seçkin, Tuğba Yurt, Emir Can İğrek, Kolpa’nın yer aldığı ankette, Kemer halkı yüzde 49 ile Kolpa’yı tercih etti. Kemer halkının seçtiği ve Kemer Belediyesi’nin getireceği sanatçı olan Kolpa, Kemer Cumhuriyet Meydanı’nda 31 Aralık’ta saat 20.00’de yapılacak konserde sevilen şarkılarını seslendirecek.

Özellikle gençlerin büyük katılım sağladığı anket sonuçlarına göre seçilen Kolpa, vereceği konser ile Kemerlilere eğlenceli ve güzel bir yılbaşı akşamı yaşatacak.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, Kemer Belediyesi olarak yılbaşında sahneye çıkaracakları sanatçıyı Kemer Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden anket yaparak belirlediklerini söyledi. Ankete özellikle gençlerin büyük katılım sağladığına dikkat çeken Belediye Başkanı Topaloğlu, “Anketimizde sanatçılarımız Ece Seçkin, Tuğba Yurt, Emir Can İğrek ve Kolpa yer alıyordu. Belediye olarak Kemer halkına biz sorduk onlar seçti. Yapılan ankette, gençlerimizin çok sevdiği Kolpa, yüzde 49 oy aldı. İnşallah güzel bir konser bizi bekliyor. Yılbaşında Kemer’de eğlenceye doyacağız. Konserimiz ücretsiz olacak. Unutulmaz bir gece yaşamak isteyen tüm Kemerlileri konserimize davet ediyorum.” diye konuştu. (Bülten)

AdminAdmin