SİYASET
Giriş Tarihi : 25-03-2024 14:30

Başkan Böcek Korkuteli’nde

Korkuteli’nde vatandaşlarla bir araya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, tarım ve hayvancılığa desteklerinin artarak süreceğini belirterek, “Ürün depolama ve nakliyesinde önemli bir gider olan kasa maliyetlerini kuracağımız Plastik Kasa Üretim Tesisleriyle düşüreceğiz. Çiftçilerimize güneş enerjili panel desteğinde bulunacağız. Canlı Hayvan Borsası Kompleksi kuracağız” dedi.

Başkan Böcek Korkuteli’nde

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran'ın Proje Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Ata topraklarında olmanın mutluluğu içinde olduğunu ifade eden Başkan Böcek, Korkuteli’nde 58 mahallede muhtarlar ve STK’lar ile toplantılar ile yapıp sorunları belirlediklerini, dertlere derman olduklarını söyledi. Korkuteli kurutma fabrikasını tamamladıklarını aktaran Başkan Böcek, 250 kişinin istihdam edileceği tesiste, yaz ayları bu sayının 500’ü bulacağını kaydetti.

KORKUTELİ TOPUKLU EFESİNE KAVUŞACAK

Herkesin başkanı olmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğini vurgulayan Başkan Böcek, “Korkuteli’mizden bir topuklu efe geliyor. Bir de Akseki’de var biliyorsunuz kadın adayımız. İki topuklu efemiz iki kadın adayımız olacak inşallah. Önce ilçesine sonra iline faydalı olacak. Saniye Caran başkanımızın ve meclis üyelerimizin Korkuteli mahalle toplantılarında verdiği tüm sözlerin arkasındayım. İşimiz gücümüz Korkuteli, işimiz gücümüz Antalya, İşimiz gücümüz Türkiye olacak. Azimle gururla, 5 yıl daha” ifadelerini kullandı.

MEYVE KASASI ÜRETİM TESİSİ

Yerelden kalkınma vizyonuyla önümüzdeki 5 yılda da tarım ve hayvancılığa desteklerinin artarak süreceğinin altını çizen Başkan Muhitin Böcek, ürün depolama ve nakliyesinde önemli bir gider olan kasa maliyetlerini kuracakları Plastik Kasa Üretim Tesisleriyle düşüreceklerini söyledi.

GÜNEŞ PANELİ DESTEĞİ VERECEĞİZ

16 bin 428 çiftçi ailesine 5 yılda sulamada toplam 165 milyon TL enerji desteği sağladıklarını ve sağlamaya da devam ettiklerini anlatan Başkan Böcek, yeni dönemde de tarımı güneş enerji sistemleri ile destekleyeceklerini, sürdürülebilir enerji kullanımına teşviki sağlamak için çiftçilere güneş enerjili panel desteğinde bulunacaklarını kaydetti.

CANLI HAYVAN BORSASI

Antalya dışındaki üreticileri ve erbaplarını Antalya Canlı Hayvan Borsası Kompleksi’nde buluşturarak ticaretlerini şeffaf bir piyasada yapmalarını sağlayacaklarını aktaran Başkan Böcek, “Yetiştiricilere ürünlerini doğru fiyattan pazarlama, alıcılara ise güvenli bir ortamda hayvan temin etme olanağı sunacağımız bir pazar yeri ortamı sağlayacağız. Çevre ve görüntü kirliliğini önleyerek, denetlenebilir ve güvenli bir pazar ortamı oluşturarak, alıcıyı ve satıcıyı bilinen sabit bir alanda bir araya getireceğiz” diye konuştu.

AHMET AYDIN’IN SKM AÇILIŞINA KATILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Konyaaltı’nda CHP Meclis Üyesi Adayı Ahmet Aydın'ın Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına da katıldı. CHP İl Başkanımız Nail Kamacı, Konyaaltı Belediye Başkan Adayımız Cem Kotan, İlçe Başkanı Demet Gündüz, Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kilik, Milletvekili Cavit Arı ve vatandaşlarla merkezin açılışını yapan Başkan Böcek, “Buradaki birliğimizi, bütünlüğümüzü 31 Mart'ta sandığa da yansıtacağız” dedi. (Bülten)

AdminAdmin