Şüheda PARTAL
AK Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yer aldığı kareyi duygusal ifadelerle paylaştı. Gazioğlu, bu anın sadece bir fotoğraf olmadığını, bir dava sadakati ve duruşunun sembolü olduğunu vurguladı.
“Aşk ile koşan yorulmaz demiş Neşet Baba. Biz de bu kutlu yola inançla ve aşkla çıktık” diyen Gazioğlu, millete hizmet anlayışını ön planda tuttuklarını belirtti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kemer’e gösterdiği özel ilgi ve sahip olduğu derin bilgiye de dikkat çeken Gazioğlu, bu ilginin kendilerine motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.
“Biz bu millete efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik. Durmadan, yorulmadan, ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceğiz,” açıklamasında bulunan Gazioğlu, Kemer’e olan bağlılıklarını yineledi.