YAŞAM
Giriş Tarihi : 19-12-2022 00:09

Emniyetten KADES ve trafik eğitimi

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince Merkez Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi konferans salonunda veli ve öğretmenlere kadına yönelik şiddetle mücadele ve KADES uygulaması hakkında eğitim verilirken, Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri de öğrenci ve öğretmemelere genel trafik konularını içeren trafik eğitimi verdi.

Emniyetten KADES ve trafik eğitimi

Şüheda PARTAL

Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor. Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği personelince Kemer Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda velilere ve öğretmenlere yönelik aile içi ve kadına karşı şiddetle mücadele ile KADES uygulaması hakkında bilgi verildi. Ekipler, Kadın Destek Uygulamasının (KADES) amacı, kullanımı hakkında da bilgilendirmeler de bulunarak broşür dağıtımı gerçekleştirdi.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE TRAFİK EĞİTİMİ

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri ayrıca, ‘Trafik Dedektifleri’ projesi kapsamında Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleriyle birlikte yine Merkez Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Konferans Salonunda 9,10 ve 11. sınıf öğrenci ve öğretmenlerine genel trafik konularını içeren trafik eğitimi verdi.

AdminAdmin