SİYASET
Giriş Tarihi : 23-01-2023 12:07

CHP Kemer’den öbek eğitimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kemer İlçe Başkanlığı, “Öbek Örgütlenme” projesi kapsamında ATSO Kemer Eğitim ve Sanat Merkezi’nde öbek sorumluları ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla öbek eğitim programı düzenledi.

CHP Kemer’den öbek eğitimi

Şüheda PARTAL

Seçimlerde oy oranını yükseltmek ve seçim güvenliğini sağlamak amacıyla CHP Genel Merkezi tarafından hayata geçirilen “Öbek Örgütlenme” projesi kapsamında Kemer İlçe Başkanlığı ATSO Kemer Eğitim ve Sanat Merkezi’nde eğitim programı düzenledi. Programa İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, yönetim kurulu üyeleri ve öbek sorumluları katıldı.

Uzun süredir devam eden projeye göre Türkiye’de her biri 400 seçmenden oluşan 150 bine yakın ‘öbek’ oluşturuldu. Sokak sokak seçmenlerin haritalandırma yöntemiyle belirlenmesinin ardından her bir ‘öbek’ için bir partili görevlendirildi. Evleri ve işyerlerini ziyaret ederek, seçmenlerin sorunlarını kayıt altına alan, bunları veri tabanına kaydeden partililerin hedefi, CHP’ye 4 milyon yeni oy kazandırarak, son genel seçimlerde yüzde 22,6 olan partinin oy oranını yüzde 31’in üzerine taşımak.

İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, yaptığı açıklamada, seçim çalışmalarına hızla devam ettiklerini belirterek, “Önümüzde önemli bir seçim var. Öbek sorumlularımızın katılımı ile öbek eğitimimizi gerçekleştirdik. Parti eğitmenimiz Dilek Bulut saha çalışması ve yapılması gereken konular hakkında eğitim verdi. Geliyor Gelmekte olan” dedi.

AdminAdmin