SİYASET
Giriş Tarihi : 03-12-2022 02:47

Çelik ve yönetimi mazbatalarını aldı

Geçen hafta sonu yapılan olağan genel kurulun ardından tekrar seçilen İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri mazbata aldı. Yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyen Çelik, “Kongremizde emeği geçen ekip arkadaşlarımıza, delegelerimize ve partililerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çelik ve yönetimi mazbatalarını aldı

Şüheda PARTAL

Geçen hafta sonu Arslanbucak Düğün Salonunda gerçekleştirilen İYİ Parti Kemer İlçe Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurul Toplantısının ardından tekrar ilçe başkanı seçilen Hüseyin Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyen Çelik, “İlçe Teşkilatımızın 2. Olağan Kongresini son derece demokratik bir atmosferde büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Bugün de ilçe seçim kurulumundan mazbatamızı yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte teslim aldık. Öncelikle kongremizde emeği geçen ekip arkadaşlarımıza, delegelerimize ve partililerimize çok teşekkür ediyorum. Kongremizin ilçemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Çelik’in başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri ise Ahmet Temiz, Turgut Doğan, Emre Yener, Nevzat Eryaşar, İbrahim Atalay, Kamile Büyükakçalı, Oya Sünersoy, Cemil Köylüoğlu, İbrahim Zeytinciler, Tülay Kara Aydoğdu, Fazlı Osma, Mehmet Değirmenci, Sebahat Çağlayan, Ercan Hüseyin Turap, Mehmet Ergül, Cihan Metin Yılmaz, Tahsin Uçar, Metin Özkan, Yıldıray Özen, Çilem Derya Ünal Tergek, Zeki Durmuş ve Aşır Bükülmez’den oluştu.

AdminAdmin