SİYASET
Giriş Tarihi : 04-10-2022 20:36   Güncelleme : 04-10-2022 20:40

Birlikte kazanacağız

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ve İyi Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik gazetemizi ziyaret ederek yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Başkanlar yaptıkları ortak açıklamada, altılı masanın tüm paydaşlarıyla Kemer’de seçim çalışmasını aralıksız sürdürdüklerini ifade ettiler.

Birlikte kazanacağız

CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal ve İyi Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik gazetemiz imtiyaz sahibi ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Ahmet DuranYenigün’ü ziyaret etti. İki başkan ziyaret sırasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. 
SÖZ KONUSU VATANSA
CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, 
“Hüseyin Bey İyi Parti Kemer İlçe Başkanı olduktan sonra geçen yıl ben kendisini ve yönetim kurulunupartimize davet ettim. Çayımızı içtik ve birlik beraberlik içerisinde bir köprü attık. “Bu köprüden birlikte devam edeceğiz dedik ve hala da devam ediyoruz” büyük devrimci Mustafa Kemal Atatürk’ün bir sözü vardır diyor ki “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.” Bu sözünü Samsun’da söylemiştir. 
BERABERLİĞİMİZDEN KİMSENİN
ŞÜPHESİ OLMASIN
Şu anda ülkemizi bir gemiye benzetirsek gemi su alıyor batmak üzer. Bu gemi batmasın diye Kemer İlçesinde tabanda İyi Partiyle Cumhuriyet Halk Partisi el ele verdi de buna destek veriyorsa ne mutlu bize. Ben Hüseyin Bey’e de inanıyorum. Kendime de güveniyorum. Birlik beraberlik içerisinde seçimlere de gideceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.
Benim isteğim şudur ki inşallah ileride başarı sağlarız iktidar oluruz birlik beraberlik içerisinde iktidar olunca da güçlendirilmiş bir parlamenter sistemin gelmesini istiyorum. Çünkü biz demokrasiyi seven insanlarız. Siyasi ahlak yasasının çıkarılmasını istiyorum. İhale kanunlarının şeffaf olması lazım açık ve net kamera karşısında bütün vatandaşın isteklerine cevap vermesi lazım. Eğitim sistemimiz laik demokratik ve Atatürk’ün düşünceleri çizgisinde olması gerekir. Türkiye’de yüksek öğrenimde yurt sorunu var. Yurtları tarikatçıların elinden kurtarmak için ne kadar saray yapıyorlarsa o kadar da yurt yapılsın öğrencilerimiz yurtsuz kalmasın. 
Kemer ilçemizde 350 ye yakın otel ve bunun yanında birçok kuruluşumuz var. Kemer’in yerleşik nüfusu 50 bin civarında onun için Kemer bölgemize inşallah ileride başarı sağlarda iktidar olursak doğal gazın gelmesini canı gönülden istiyorum.
CHP ve İyi Parti olarak birlikte çalışıyoruz. İnşallah da daha ileride de birlikte çalışacağız yerel yönetimlerde siyaset arenasında bulunanlar parti farkı gözetmeksizin hep birlikte bu ülke için bu vatan için bugünkü ceberut iktidardan kurtulmak için birlikte çalışacağız. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında yandaşa değil vatandaşa faydalı olmalıyız. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı olarak bizim burada yerel yönetimlerde kadın kotası %30 niye  %50 olmuyor? Türkiye Cumhuriyeti’nin Büyük Millet Meclisinde kadın kotası var niye %50 ye %50 olmuyor? Antalya’da bir tek kadın milletvekilimiz seçilmedi hiç olmadı. Şunu da söylerim kadın olmadan devrim olmaz, devrim yeniliktir. 
VATAN SEVDALILARININ MASASI
Çocukların sokakta büyümesini istemiyorum. Kimsesiz çocuklar olmasın devlet el atsın bu çocuklar devlet kanalıyla iyi bir eğitim görsün ve iktidarımızda çocuklarımıza sahip çıkalım.
Misak-ı Milli sınırlarının içerisinde hiçbir çocuk akşam yatacağı zaman yatağına aç girmemelidir. Mutlaka karnı tok girmelidir ve devlet buna el uzatmalıdır. 6’lı masa değil ben onu vatan sevdalıların masası olarak değerlendiriyorum.” dedi.
TARİHİ BİR SEÇİME GİRİYORUZ
Ünal’ın ardından söz alan İyi Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik ise yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi: “Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda İyi Parti Kemer İlçe  teşkilatı olarak genel merkezimizle uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Tarihi bir seçime gidiyoruz. Bir parti görevlisi, yöneticisi, hatta bir birey olarak çok büyük sorumluluğumuz var. Ben ve çalışma arkadaşlarım bu sorumluluğun farkındayız.
Çalışmalarımıza yarın seçim olacak şekilde devam ediyoruz. Seçimde görev alacak sandık sorumlularını, müşahitleri, bina sorumluluklarımızı belirledik. Yakın bir zaman içerisinde bu çalışmalarımızı ittifak ortağı diğer siyasi parti temsilcilerimizle paylaşarak ortak bir çalışma yapacağız. Seçimlerde sandık güvenliğine çok önem veriyoruz.
Bildiğiniz gibi genel merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda ülke genelinde kongrelerimizi yapacağız.
İlçemizde de demokratik bir hava içerisinde kongremizi yaparak bu tarihi seçime en iyi şekilde hazırlanacağız.”
Şüheda PARTAL

AdminAdmin