MAGAZİN
Giriş Tarihi : 11-09-2022 22:56

Betül ve Arif için görkemli tören

Kemer’in Kiriş Mahallesi eski Muhtarı Şeref Kaya’nın oğlu Arif Kaya ile Betül Demirtaş düzenlenen nikah ve nişan merasimiyle evlilik yolunda ilk adımı attılar.

Betül ve Arif için görkemli tören

Şüheda PARTAL

Kemer Kiriş Mahallesi Eski Muhtarı Şeref Kaya ve eşi Ayten Kaya’nın oğulları Arif Kaya, Ramazan ve Serpil Demirtaş’ın kızları Betül Demirtaş Kuzdere Vadi Canyon Park Restaurantta düzenlenen Nikah ve Nişan merasimiyle evlilik yolunda ilk adımı attılar. Geniş katılımla gerçekleşen nikah ve nişan törenine Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile eşi Hale Gül, Meclis üyeleri Emrah Ayhan ve Mustafa Tıraş, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kayrak, İYİ Parti Kemer İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin İnan’ın yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve vatandaş katıldı.

Şeref Kaya ve eşi Ayten Kaya ile gelinin annesi Serpil Demirtaş ve babası Ramazan Demirtaş konukları kapıda karşıladığı nikah ve nişan töreni gelin ve damadın meşale ve alkışlarla tören alanına girişi ile başladı. Oldukça heyecanlı görünen genç çiftin nikahını şahitler huzurunda Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu kıydı. Başkan Topaloğlu, “Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek çiftin evlilik cüzdanını Betül Demirtaş’a verdi.

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin nişan yüzüklerinin takılması sonrası ilk danslarını yaparak başlayan nişan, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti. Pasta kesimi ve takı merasiminin ardından, nişana katılan davetliler bol bol oynayarak eğlendi.

Şeref ve Ayten Kaya çifti, ailesinin bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin