YAŞAM
Giriş Tarihi : 15-07-2023 06:11

Pazar esnafına gölgelik askı direği

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 143 ada 1 parseldeki 2 bin 262 metrekarelik bir alanda 5 sabit dükkanın yer aldığı pazar yerinde kenar kısımlarda tezgah açan esnafın ürünlerini koruyabilmesi için gölgelik askı direklerinin montajını tamamladı.

Pazar esnafına gölgelik askı direği

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 143 ada 1 parseldeki 2 bin 262 metrekarelik bir alanda 5 sabit dükkanın yer aldığı pazar yerinde kenar kısımlarda tezgah açan esnafın ürünlerini koruyabilmesi için gölgelik askı direklerinin montajını tamamladı. Tamamlanan çalışmalar kapsamında pazar alanında tezgah açan esnaf, ürünlerini yağmur ve güneşten koruyabilmeleri için gölgeliklerini askı direklerine asabileceği belirtildi.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Her mahalleye bir kapalı pazar yeri projemiz kapsamında Çamyuva mahallemize yaptığımız pazar alanımızda 116 esnaf tezgah açıyor. Pazar alanımızın kenar kısımlarında tezgah açan esnafımızın ürünlerini yağmurdan ve güneşten koruyabilmeleri için gölgelik askı direkleri diktik. Esnafımız gölgeliklerini bu askı direklerine asabilecek. Esnafımıza hayırlı olsun.” dedi.(Haber Merkezi)

AdminAdmin