GÜNDEM
Giriş Tarihi : 20-04-2023 02:27   Güncelleme : 20-04-2023 07:38

Bayramlaşma Uygulama Otel’inde

Kemer Kaymakamlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programı belli oldu. Bayramlaşma, Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan 21 Nisan Cuma günü saat 10:30’da Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde gerçekleştirilecek. Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, yayınladığı bayram mesajında, “Sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılar paylaştıkça azalır. Ramazan Bayramı’nın tüm Kemer halkımıza ve kamu çalışanlarına sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

Bayramlaşma Uygulama Otel’inde

Şüheda PARTAL

Kemer’de Ramazan Bayramı bayramlaşma programı belli oldu. Kemer Kaymakamlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programı kapsamında bayramın birinci günü olan Cuma günü saat 10:30-11:00 saatleri arasında Kemer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleştirilecek. Bayramlaşmanın ardından 11:00-11:25 saatleri arası İlçe Jandarma Komutanlığı, 11:30-12:00 saatleri arasında ise İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bayram ziyaretleri yapılacak.

Öte yandan Kemer Kaymakamı Hüseyin Çam, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Bayramlar toplumun manevi bir zenginliği olup; birlik ve beraberliği sağlayan, insani vasıfları ön plana çıkaran, dostluk, kardeşlik ve dayanışma duygularının doruğa çıktığı çok özel ve kutsal günlerdir. Unutmamalıyız ki sevinçler ve mutluluklar paylaştıkça artar, üzüntüler ve acılar paylaştıkça azalır. Bu vesile ile Ramazan Bayramı’nın tüm Kemer halkımıza ve kamu çalışanlarına sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” dedi.

AdminAdmin