YAŞAM
Giriş Tarihi : 23-09-2022 23:37

Başkan Tütüncü’den Kemer turu

Antalya’nın ilçelerini karış karış gezen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kemer’i de ziyaret etti. Beldibi’nden Çaymuya’ya kadar muhtar ve esnafları ziyaret eden Başkan Tütüncü, istek ve talepleri dinledi. Gün boyu Kemer’de temaslarda bulunduklarını belirten Başkan Tütüncü, kendilerine gönül kapılarını açan ilçe sakinlerine teşekkür ederek, 2023 seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Başkan Tütüncü’den Kemer turu

Şüheda PARTAL

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe gezileri kapsamında Kemer’e geldi. Kemer gezisine Beldibi Mahalle Muhtarı Bayram Ali Talih’i ziyaretle başlayan Başkan Tütüncü, Beldibi ilköğretim Okulu’nu ziyaret etti. AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta ile beraber Beldibi ve Göynük Esnafını da tek tek gezdi. Esnafa bu yılki turizm sezonunu sordu, istek ve talepleri dinledi, bol kazanç dileklerini iletti. Kemer Şoförler Odası Başkanı Mustafa Tıraş’ı makamında ziyaret eden Başkan Tütüncü, “Esnafımız bizim için çok kıymetli. Bugüne kadar esnafımızın nasıl yanı başında durduysak, bundan sonrada yanı başınızda olmaya devam edeceğiz.” dedi. Aslanbucak Mahalle Muhtarı İsmail Uğur, Yeni Mahalle Muhtarı Münevver Erkal, Çamyuva Mahalle Muhtarı Rıdvan Vicir’i de ziyaret ederek, taleplerini sordu. Yenimahalle ve Çamyuva esnafını da tel tek gezdi. Başkan Tütüncü, Kemer gezi programında AK Parti Gençlik ve Kadın Kolları buluşmasına katıldı. Gün boyu Kemer’de temaslarda bulunduklarını belirten Başkan Tütüncü, kendilerine gönül kapılarını açan ilçe sakinlerine teşekkür etti.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe sakinlerine seslenirken 2023 seçimlerine de değindi. 2023 seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Tütüncü, “2023 yılı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü. Yani cumhuriyetin ikinci yüzyılına kapı aralanıyor. Aslında bugün birilerinin endişe ettiği en önemli şey; Recep Tayyip Erdoğan ve ekibinin 2023-2028 yılları arasında ortaya koyacağı performanstır. Savunma Sanayi, teknoloji hamleleri, uzay çalışmaları ile ilgili ortaya konacak çalışmalar. Dış dünyada biz lider ülke konumuna yükselirken bu birilerini rahatsız ediyor tabi“ dedi.

KEPEZ’DE 14 YILLIK HİZMET

Kepez’in geçmişine ve bugününe değinen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Bir avuç imkanlarla hizmet etmeye çalışan Kepez’in 14 yıllık hizmetlerle nereden nereye geldiği ortada… Kepez Antalya’nın en gariban, en fakir, kaynaklar açısında da en kıt imkanlara sahip ilçesiydi. Bugün kongre merkezleri, olimpik yüzme havuzları, açık hava tiyatroları, 8 temalı parkı olan, belediye imkanlarıyla 1500 kilometreye yakın yol açmış ve açtığı yolların tamamını da kendi ekipmanlarıyla yapmış bir belediye… Dokumada yaptıklarımız herkesin takdir ettiği bir performans. Atalarımız “İş bilenin kılıç kuşananın” demiş. Dolayısıyla şehirlerin imkanını hayırlı yönde yönlendirmek bizim işimiz. 2023 yılında Kemer’de, Antalya Büyükşehirde ve Antalya’nın tüm ilçelerinde AK Parti belediyeleri seçim kazansın istiyorum. Bunun için ne yapmalı? Siyaset görünme, bulunma, kendini göstermedir, sevgi diliyle konuşmadır” diye konuştu.

AdminAdmin