YAŞAM
Giriş Tarihi : 25-05-2025 01:57

Başkan Topaloğlu’ndan üniversite adaylarına özel motivasyon yemeği

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, üniversite sınavına hazırlanan öğrenciler için Rixos Sungate Otel’de motivasyon yemeği verdi. Öğrenciler etkinlikte moral bulurken, Başkan Topaloğlu’nun zeybek gösterisi geceye damga vurdu.

Başkan Topaloğlu’ndan üniversite adaylarına özel motivasyon yemeği

Şüheda PARTAL

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Eğitim Varsa Gelecek Var” projesi kapsamında üniversite sınavına ücretsiz olarak hazırlanan öğrencilerle motivasyon yemeğinde bir araya geldi. Beldibi Mahallesi’ndeki Rixos Sungate Otel’de gerçekleşen etkinlik, sınav öncesi öğrencilerin moral bulduğu anlamlı bir buluşmaya dönüştü.

Yemeğe, Başkan Topaloğlu’nun yanı sıra Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Semih Top, Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Çelik, Ali Akar ve Hüseyin Çelik, Kurs Müdürü Suat Göv, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencileri otelin girişinde tek tek karşılayan Başkan Topaloğlu, gençlerle yakından ilgilenerek sohbet etti.

“EMEK VERDİNİZ, BAŞARACAKSINIZ”

Yemek sırasında masaları tek tek dolaşarak öğrencilerin bir ihtiyaçları olup olmadığını da soran Başkan Topaloğlu, üniversite sınavında öğrencilerin başarı elde edeceğine yürekten inandığını söyledi. Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamada öğrencilerin yaklaşık 11 aydır üniversite sınavına hazırlandıklarını belirterek, “On bir ay uzun bir süre. Çocuklarımızın artık dinlenmeye ve kafalarını dağıtmaya ihtiyaçları var. Çocuklarımıza kapılarını açan Rixos Sungate Otel yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum. Üniversite sınavına az bir zaman kaldı. Bütün öğrencilerimize sınavda başarılar diliyorum. Başaracaklarına inanıyorum. Çok emek sarf ettiler. Hepsinin gözlerinden öpüyorum.” dedi.

“İYİ Kİ BİZİM BAŞKANIMIZ”

Motivasyon yemeği sonrası söz alan öğrenciler, desteklerinden ötürü Başkan Topaloğlu’na teşekkür etti. Öğrencilerden Mehmet Çetinkaya, kendilerine yemek ikramında bulunan Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini aktardı. Öğrencilerden Yasin Tuncel de sınava az bir zaman kaldığını hatırlatarak, “Bize yönelik etkinlikler için kendisine çok teşekkür ediyorum. İyi ki bizim başkanımız” diye konuştu.

“BU İYİLİĞİNİ UNUTMAYACAĞIZ”

Rıfat Berk Karakuş ise her zaman yanarında olan Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini dile getirdi. Samet Fırat Çelik, Başkan Topaloğlu’nun kendilerine verdiği yemek ikramından dolayı mutlu olduklarına değinerek, “Başkanımıza sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Sınava az zaman kaldı ve Başkanımız bize moral desteği verdi. Başkanımızın bu iyiliğini unutmayacağız ve bunun karşılığını sınavda dereceler yaparak vereceğiz” ifadelerini kullandı.

“BAŞKANIMIZIN YÜZÜNÜ KARA ÇIKARMAYACAĞIZ”

Nisanas Şimşek ise, “Başkanımızın bize verdiği yemek için kendisine teşekkür ediyorum. Yılın başından beri bize ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu ve servis desteği veriyor ve çeşitli motivasyon etkinlikleri düzenliyor. Başkanımızın yüzünü kara çıkarmayacağız ve sınavda elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.

Sena Altuntaş da motivasyon yemeğinin kendilerine iyi geldiğini belirterek, her zaman yanlarında olan Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiğini kaydetti.

Öğrenciler, daha sonra yaklaşan üniversite sınavı öncesi motivasyon artırmaya yönelik yapılan etkinlikte gönüllerince eğlendi.

GECENİN SÜRPRİZİ: ZEYBEK GÖSTERİSİ

Etkinlikte öğrenciler gönüllerince eğlenirken, gecenin en coşkulu anı Başkan Necati Topaloğlu’nun zeybek oynaması oldu. Zeybek gösterisine Kurs Merkezi Fizik Öğretmeni Duygu Gençkal da eşlik etti. Katılımcılar tarafından büyük alkış alan bu performans, etkinliğe renk kattı.

AdminAdmin