YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-08-2022 00:00

Başkan Topaloğlu’ndan aşure ikramı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara ve turistlere kendi elleriyle aşure ikram etti.

Başkan Topaloğlu’ndan aşure ikramı

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, eşi Fikriye Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, eşi Hale Gül ve CHP Kadın Kolları Başkanı Sema Özdemir ile birlikte Kemer merkez ve Beldibi Mahallesi pazar yerlerinde aşure dağıttı. Pazar yerlerindeki esnafı ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulunan Topaloğlu, vatandaşlarla da sohbet etti. Topaloğlu, daha sonra aşurenin başına geçerek vatandaşlara ve turistlere aşure ikram etti. İlk defa aşurenin tadına bakan yabancı misafirler ise aşureyi çok beğendiklerini ve ikramlarından dolayı Kemer Belediye personeline teşekkür ettiklerini kaydetti.

Arslanbucak Mahallesi’ndeki Hizmet Alanına da uğrayan Başkan Topaloğlu, işçilerle sohbet ederken, Başkan Yardımcıları Emin Gül ve Baki Yalın aşure kazanının başına geçti ve işçilere aşure ikram etti.

Başkan Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, aşurenin birlik ve beraberliği perçinlediğini belirterek, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü olduklarını söyledi. Hafta boyunca tüm mahallelerdeki pazar yerlerinde aşure dağıtımına devam edeceklerini ifade eden Topaloğlu, “Tüm halkımızın Muharrem ayını tebrik ediyorum. İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Öte yandan Kemer Belediyesi ana bina önünde de belediye çalışanlarına aşure ikramında bulunuldu. (Haber Merkezi)

AdminAdmin