SİYASET
Giriş Tarihi : 06-05-2023 00:40

Başkan, dur durak bilmiyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Başkan, dur durak bilmiyor

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ali Bahar ve yönetimini ziyaret ederek Antalya sanayisinin gelişmesi için TBMM’de yapmış olduğu çalışmaları ve bundan sonraki süreçte beraber yapılacak çalışmalar hakkında istişarede bulunan Abdurrahman Başkan, Ali Bahar’a çalışmaları ve Antalya’ya katkılarından dolayı teşekkür etti.

ATSO toplantısının ardından Lider Tv’de yayınlanan Seçime Doğru programında Ahmet Demir’in konuğu olan Başkan, seçim çalışmaları ve hedeflerini izleyiciler ile paylaştı. Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, seçimlerin MHP’nin zaferi ile noktalanacağına olan inancını dile getirdi.

Yaklaşık 1 saat süren ve Lider TV’de yayınlanan programın ardından Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) tarafından düzenlenen 3 Mayıs Milliyetçiler Günü programına katılan Milletvekilini TÜRKAV Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz ve Antalya Şube Başkanı, aynı zamanda MHP Antalya Milletvekili adayı Hayati Peker karşıladı.

Milliyetçi Hareket Partisine gönül verenlerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıya MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Ferhat Aksoy’da katıldı. Gecede alanı dolduranlara bir konuşma yapan Başkan, seçim çalışmaları hakkında bilgi verirken, 14 Mayıs akşamı Milliyetçi Hareket Partisinin Meclise çok daha fazla vekil ile gideceğini, bundan kimsenin şüphe duymamasının altını çizdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Konyalı Sanayici İş İnsanları Derneği’nin (KONSİAD) daveti üzerine dernek binasında İş İnsanları ile bir araya gelen Abdurrahman Başkan’ı Antalya Şube Başkanı İsmail İncel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Yaklaşık 1 saat süren toplantıda KONSİAD’ın Antalya çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Başkan, MHP’nin Antalya seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin