SİYASET
Giriş Tarihi : 30-11-2022 00:06

Başkan Böcek gençleri ağırladı

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Killik, gençlerin fikir ve düşüncelerine verdiği önem için Başkan Böcek’e teşekkür etti. Başkan Böcek de gençlerin ülkemizin geleceği olduğunu ifade ederek, “Dünyanın en güzel şehrinin en güzel imkanlarını geleceğimiz olan gençlerimize sunuyoruz. Gençlik Meclisimizdeki arkadaşlarımız da fikir, düşünce ve önerileriyle çalışmalarımıza önemli katkılar sunuyor” dedi.

Başkan Böcek gençleri ağırladı

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, Genel Başkan Yardımcısı İsmethan Tontul, CHP Gençlik Kolları İl Başkanı Özkan Yılmaz ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Ozan Şükrü Kayapınar, Başkan Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhittin Böcek, “Gençlerimiz bizim için çok değerli ve önemli. Ülkemizin geleceği sizsiniz. Sizlerin fikir ve düşüncelerine önem veriyoruz. Gençlik Meclisimiz ile önemli çalışmalara imza atıyoruz. Meclisimizde yer alan genç arkadaşlarımız fikir ve düşünceleriyle çalışmalarımıza katkı sunuyor. Sizlerle çalışmaktan, şehrimizin ve ülkemizin geleceğine sizlerle yön vermekten son derece mutluyuz. Dünyanın en güzel şehrinin en güzel imkanlarını geleceğimiz olan gençlerimize sunuyoruz” dedi.

GENÇLERİ DESTEKLİYORUZ

Başkan Böcek, Büyükşehir Belediyesi’nin gençlere yönelik çalışmaları anlattı. ABB Gençlik Meclisi’nin yanı sıra, iş istihdam ofisi, kız erkek öğrenci yurdu, ücretsiz ATASEM ve ATABEM kursları, ASFİM spor merkezleri, Çevre İnovaszyon Merkezi, Genç Antalya gönüllüleri projeleri, ücretsiz spor salonları ve sahaları ile her zaman gençlere destek verdiklerini belirten Başkan Böcek, “Ayrıca üniversite öğrencilerimize 5 ton suyu ücretsiz veriyoruz. Gençlik kampı ve eğitim merkezimizi yakında hizmete açacağız. Genç girişimcilere destek oluyoruz. Sosyal sorumluluk projelerimizde de her zaman gençleri destekliyoruz” dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik de Başkan Muhittin Böcek’in gençlere yönelik projelerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. (Haber Merkezi)

AdminAdmin