YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-05-2023 03:08

Ayşe ve Levent için görkemli tören

Kemer’de Hilmi ve Emine Kahraman’ın kızları Ayşe Kahraman, Habip ve Aysun Yağcı çiftinin oğulları Levent Yağcı ile dünya evine girdi. Törene, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Ayşe ve Levent için görkemli tören

Şüheda PARTAL

Hilmi ve Emine Kahraman’ın kızları Ayşe Kahraman, Habip ve Aysun Yağcı çiftinin oğulları Levent Yağcı ile dünya evine girdi. Törene Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ve eşi Şükran Taş, meclis üyeleri yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Kahraman ve Yağcı ailelerinin konukları kapıda karşıladığı tören gelin ve damadın meşale ve alkışlar eşliğinde tören alanına girişi ile başladı. Oldukça heyecanlı görünen genç çiftin nikahını şahitler huzurunda Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu kıydı. Başkan Topaloğlu, “Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” diyerek çiftin evlilik cüzdanını gelin Ayşe Kahraman’ın yakını olan Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş’a verdi.

Taş da evlilik cüzdanını akrabası olan Kahraman’a vererek “Kendilerine birlikte ilerlemeye karar verdiğiniz bu yolda bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Çiftin nikah merasiminden sonra ilk danslarını yaparak başlayan düğün davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti. Pasta kesimi ve takı merasiminin ardından, düğüne katılan davetliler türkü ve şarkılar eşliğinde bol bol oynayarak, geç saatlere kadar eğlendi. Törende çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, ailelerinin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı. Kahraman ve Yağcı aileleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin