TURİZM
Giriş Tarihi : 15-08-2022 01:07

Ayışığı’na yeni mekan

Kemer’in Ayışığı Koyu’nda karanlık bir nokta olarak sürekli eleştirilen Yörük Parkı yürüyüş yolu marka işletmeler ile aydınlığa kavuştu. Yaklaşık 2 ay önce faaliyete geçen Mouna Kemer, Mouna Restaurant & Lounge ve Tezgah Burger’in resmi açılışı gerçekleşti. İlçeye marka işletmeler ile yeni bir soluk kazandıran işletmeci İsmail Özen, işletmeleriyle Kemer’in marka değerini arttırdıklarını ve karanlık bir noktayı aydınlatarak modern bir yer haline getirdiklerini söyledi. Açılışa katılan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu da, “Buranın önceki halini herkes biliyor şuan ki halini de görüyorlar. İşte bizim bütün çalışmamız güzel yaşanabilir bir Kemer yaratmak. Kemer’e böyle marka işletmeleri kazandırdıkları için işletmecilerimize teşekkür ediyorum. Karanlık bir yeri aydınlattılar” dedi.

Ayışığı’na yeni mekan

Şüheda PARTAL

Kemer Ayışığı Koyu Yörük Parkı altında bulunan ve akşam saatlerinde karanlık bir noktaya dönüşen yürüyüş yolu yeni işletmeler ile aydınlık bir yer haline geldi. Ayışığı koyunun eşsiz manzarası karşısında yaklaşık 2 ay önce faaliyete geçen Mouna Kemer, Mouna Restaurant & Lounge ve Tezgah Burger’in resmi açılışı gerçekleşti. Açılışa Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyesi Emrah Ayhan, iş insanı turizmci Rahman Şeker ve çok sayıda davetli katıldı.

KEMER’E ÇOK BÜYÜK BİR KATKISI OLDU

İlçeye yeni bir soluk kazandıran işletmeci İsmail Özen, karanlık bir noktayı aydınlatarak modern bir yer haline getirdiklerini söyledi. Kemer’in marka değerine de katkıda bulunduklarını ifade eden Özen, 70 personeli, eşsiz lezzetleri ve Ayışığı Koyunun muhteşem manzarası karşısında alakart, bistro canlı müzik ve Tezgah Burger olmak üzere işletmelerinin ayrı ayrı hizmet verdiğini aktaran Özen, 17 yaşından itibaren sektörün içinde yer aldığını belirterek, “Bunun yanında inşaat, ev tekstili, kafe ve restoran işi ile ilgileniyorum. Burada faaliyetimizi alakart, bistro canlı müzik ve tezgah burger olarak ayırdık, alakartımızda dünya mutfağı, bistromuzda imzalı kokteyllerimiz, burger de ise eti ve ekmeğini kendimizin yaptığı ürünlerimiz mevcut. İşletmelerimizde hiçbir ürünü hazır kullanmıyoruz. Her şeyi kendimiz yapıyoruz. Ette dahil Sebze ve meyveler kendi çiftliğimizden geliyor” dedi.

Ayışığı Koyuna yeni bir soluk kazandırdıkları için mutlu oldukları ve açıldıkları günden itibaren yoğun ilgi gördüklerini ifade eden Özen, “Önceden karanlık bir nokta olan bir yeri modern hale getirdik. İnsanlarımız burada artık güvenli bir şekilde hem yürüyebiliyor hem de gezebiliyor, fotoğraf çekebiliyor. Kemer’e çok büyük bir katkısı oldu. Akşam karanlıktan arınarak, çok güzel aydınlık bir hale dönüştü” diye konuştu.

TOPALOĞLU: KEMER’İN MARKA DEĞERİ YÜKSELECEK

Göreve geldikleri günden bugüne Kemer’in marka değerine arttırmak adına ilçeye kurumsal markaların gelmesi için çalıştıklarını ifade eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ise, “Bugün en mutlu günlerimizden birisi. Çünkü, kurumsal markalar getirerek Kemer’i daha güzel bir ilçe haline getirmek için uğraşıyorduk. Buranın önceki halini herkes biliyor ve şuan ki halini de görüyorlar. işte bizim bütün çalışmamız güzel yaşanabilir bir Kemer yaratmak. Bugünde 2 kurumsal firmamızın açılışını gerçekleştirdik. Çok da güzel bir yer oldu. Kemer’e böyle marka işletmeleri kazandırdıkları için işletmecilerimize teşekkür ediyorum. Karanlık bir yeri aydınlattılar. Allah bol kazançlar versin. Kemer’e kurumsal firmalar gelmeye devam ettikçe Kemer’in marka değeri yükselecektir” dedi.

AdminAdmin