EĞİTİM
Giriş Tarihi : 31-05-2023 01:36

ATABEM yaz kursu kayıtları başlıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kültür ve Bilgi Eğitim Merkezi (ATABEM) yaz dönemi kurs kayıtları 5 Haziran’da başlıyor. Öğrenciler, 11 Haziran’a kadar istediği kurslara online kayıt yaparak yaz tatilinde hem eğlenmenin hem de öğrenmenin keyfini çıkaracak.

ATABEM yaz kursu kayıtları başlıyor

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğüne bağlı ATABEM’de öğrencilere yönelik ücretsiz yaz kursları düzenleniyor. Öğrenciler, kurslar için 5-11 Haziran tarihleri arasında ‘atabem.antalya.bel.tr’ adresinden online işlemler üzerinden kayıtlarını yapılabilecek.

KURSLAR 3 TEMMUZ’DA BAŞLIYOR

3-4-5-6-7 ve 8. Sınıf öğrencileri, yoğun ve yorucu geçen okul döneminden sonra yaz kursları ile ATABEM’de hem eğlenmenin hem de öğrenmenin keyfini çıkaracak. Akademik, kültürel ve sanatsal alanlardan oluşan ücretsiz yaz kursları 3 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

BİLGİSAYAR KODLAMA, İNGİLİZCE, PİYANO

Öğrenciler, bilgisayar kodlama, Türkçe, hızlı okuma, matematik, fen bilimleri ve İngilizce, bağlama, gitar, modern dans, Türk halk oyunları, piyano, resim, satranç, yaratıcı drama, keman ve zeka oyunları (mangala) gibi branşlarda ATABEM kurs merkezlerinde eğitim alacak. (Haber Merkezi)

AdminAdmin