MAGAZİN
Giriş Tarihi : 23-05-2023 02:56

Arif ve Betül dünya evine girdi

Kemer Kiriş Mahallesi Eski Muhtarı Şeref Kaya ve eşi Ayten Kaya’nın oğulları Arif Kaya, Ramazan ve Serpil Demirtaş’ın kızları Betül Demirtaş Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Törene Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’nun yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Arif ve Betül dünya evine girdi

Şüheda PARTAL

Kemer Kiriş Mahallesi eski Muhtarı Şeref Kaya ve eşi Ayten Kaya’nın oğulları Arif Kaya, Ramazan ve Serpil Demirtaş’ın kızları Betül Demirtaş Ahmet Erkal Spor Tesisleri’nde düzenlenen görkemli düğün töreniyle dünya evine girdi. Geniş davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşen düğün törenine Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ile eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül ile eşi Hale Gül, Meclis üyeleri Mustafa Bilici, Emrah Ayhan, Mustafa Tıraş, Hakan Tuncer Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kayrak, İYİ Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik, Kemer Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın, Kemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Tıraş’ın yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Genç çiftin anne ve babalarının konukları kapıda karşıladığı düğün töreni gelin ve damadın meşale ve alkışlarla tören alanına girişi ile başladı. Çiftin ilk danslarını yaparak başlayan düğün, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti.

Pasta kesimi ve takı merasiminin ardından, düğüne katılan davetliler türkü ve şarkılar eşliğinde bol bol oynayarak geç saatlere kadar eğlendi. Arif ve Betül çifti her iki ailenin üyeleri ile bol bol fotoğraf çektirdi. Oldukça eğlenceli geçen düğünde konuklar gönlünce eğlendi. Törende genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, ailelerinin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı.

Düğün töreni toplu anı fotoğrafı ile ölümsüzleştirilirken, Şeref ve Ayten Kaya çifti, ailesinin bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin