YAŞAM
Giriş Tarihi : 16-08-2022 20:45

Antalya’da yabancı dil bilmeyen taksici kalmayacak

Mall Of Antalya Taksi Durağını ziyaret eden Vali Ersin Yazıcı, taksici esnafı ile bir araya geldi. Taksicilerin sorun ve talepleri dinleyen Vali Yazıcı; Antalya’ya gelen turistlerin, taksicilerin İngilizce bilmemesinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını belirterek, “Aralık ayı itibari ile bütün planlamalar bitecek ve sonrasında taksicilerimize temel düzeyde İngilizce, Almanca ve Rusça öğretmeye başlayacağız” dedi.

Antalya’da yabancı dil bilmeyen taksici kalmayacak

Vali Ersin Yazıcı’nın Mall Of Antalya Taksi Durağını ziyaretine; Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan ve taksiciler katıldı.

TURİSTLER ÜZERİNDE İLK İNTİBAYI TAKSİCİ BIRAKIYOR

Ülkemize gelen turistlerin ilk önce taksicilerle karşılaştıklarını belirterek sözlerine başlayan Vali Yazıcı; “Turistler üzerinde ilk intibayı siz bırakıyorsunuz. Antalya bir dünya şehri bu yüzden omuzlarımızda büyük bir yük var. Antalya’ya milyonlarca turist geliyor 10 gün kalıyor ve izlenimini anlatırken Türkiye diye bahsediyor. Bu yüzden 85 milyonun yükü omuzlarımızda. Biz yaptığımız her işi dünya standartlarına göre yapmalıyız. Tarımı da taksiciliği de ticareti de yaparken Türkiye’yi temsil ettiğimizi unutmamalıyız.” dedi.

BÜTÜN PROBLEMLERİ ÇÖZECEĞİZ

Vali Yazıcı, Antalya’ya gelen turistlerin, taksicilerin İngilizce bilmemesinden dolayı sıkıntı yaşadıklarını vurgulayarak; “Aralık ayı itibari ile bütün planlamalar bitecek ve sonrasında taksicilerimize temel düzeyde İngilizce, Almanca ve Rusça öğretmeye başlayacağız. Çünkü misafirlerimiz gideceği yerleri sizlere anlatamadıklarından dolayı çok fazla yakınıyor. Bu problemi çözeceğiz. Sizi yormadan yapacağız bu işi hiç merak etmeyin. Lütfen yaptığınız işin tüm boyutlarını düşünün ve müşterinize nazik davranın. Çok önemli ve kritik bir iş yapıyorsunuz yolunuz açık kazancınız bol olsun.” şeklinde konuştu.

Mall Of Antalya Taksi Durağı esnafı, ziyaretten dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, Vali Ersin Yazıcı’ya sorun ve taleplerini dinlediği için teşekkür etti. (Haber Merkezi)

AdminAdmin