ANTALYA
Giriş Tarihi : 29-04-2025 16:12

Antalya Aksaraylılar Derneği’nde Olağan Genel Kurul yapıldı

Antalya Aksaraylılar Derneği, 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda yapılan seçimlerde Serda Seyhan yeni Antalya Aksaraylılar Derneği başkanı oldu.

Antalya Aksaraylılar Derneği’nde Olağan Genel Kurul yapıldı

Şüheda PARTAL

Antalya Aksaraylılar Derneği’nin 3. Olağan Genel Kurulunu yoğun katılım ile gerçekleştirdi. Genel kurulda yapılan seçimlerde yeni yönetim kurulu üyeleri de belirlendi. Serda (Çelik) Seyhan’ın başkan olduğu yeni yönetimde, Elmas İlik Başkan Yardımcısı, Av. Esra Çöl, Ramazan Talat Güçsav, İsmet Gürlek, İlyas Armağan, Halit Şimşek, Murat Akbulut ve Ramazan Anduse ise Yönetim Kurulu Üyeleri oldu.

Yeni dönemde Antalya Aksaraylılar Derneği'nin temel hedefinin memleketleri Aksaray'ı her platformda en iyi şekilde tanıtmak ve hak ettiği yere gelmesine katkı sağlamak olacağını dile getiren Seyhan, gurbette yaşayan Aksaraylıların iyi ve kötü günlerinde birlik ve beraberlik içerisinde dayanışmayı artırmaya, kültürlerini, örf ve adetlerini yaşatarak gelecek nesillere aktarmak için çalışacaklarını ifade etti. Tüm hemşehrilerine desteklerinden dolayı teşekkür eden Seyhan, yeni dönemde de aynı heyecan ve azimle çalışacaklarını belirtti.

AdminAdmin