TURİZM
Giriş Tarihi : 14-08-2022 14:45

Akbaba, TÜRSAB Batı Antalya BTK Başkanlığına aday

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu (BTK) Başkanı Rıza Perçi’nin Akdeniz BTK adaylığını açıklamasının arıdan TÜRSAB Kemer İl Alan Temsilcisi Mehmet Akbaba da TÜRSAB Batı Antalya BTK Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Akbaba, “2011 yılından bugüne kadar üyesi olduğum TÜRSAB’da, iki dönemdir Batı Antalya BTK yönetiminde ve TÜRSAB Genel Merkezimizin oluru ile Kemer İl Alan Temsilciliği görevini yerine getirdiğim. Bu kararı almamda bana destek veren herkese çok teşekkür ederim. Allah utandırmasın” dedi.

Akbaba, TÜRSAB Batı Antalya BTK Başkanlığına aday

TÜRSAB Batı Antalya BTK Başkanı Rıza Berçin’in Akdeniz BTK Başkanlığı için adaylığını açıklamasının ardından 2 dönemdir yönetimde bulunan ve Kemer İl Alan Temsilcisi olarak görevini sürdüren Mehmet Akbaba’da TÜRSAB Batı Antalya BTK Başkanlığı için adaylığını sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

Akbaba, geçtiğimiz aylarda covid-19 nedeniyle rahatsızlanan Perçin’in yerine de bir süre vekillik görevini de yapmıştı. Mehmet Akbaba sosyal medyadan adaylığını yaptığı açıklamada, “Değerli Dostlar; Bugün TÜRSAB Batı Antalya BTK Başkanımız Sayın Rıza Perçin’in, Akdeniz BTK Başkanlığına adaylığını açıklamasının ardından bende Türk turizminin en önemli sivil toplum örgütlerinden olan Türkiye Seyahat Acenteleri Birliğimizin, Batı Antalya BTK Başkanlığı görevi için adaylığımı açıklamak istiyorum. 2011 yılından bugüne kadar üyesi olduğum TÜRSAB’da, iki dönemdir Batı Antalya BTK yönetiminde ve TÜRSAB Genel Merkezimizin oluru ile Kemer İl Alan Temsilciliği görevini yerine getirdiğim. Birliğimizde, Allah’ın izni ile Batı Antalya BTK Başkanlığına aday oldum. Bu kararı almamda bana destek veren herkese çok teşekkür ederim. Allah utandırmasın” dedi. (Levent YENİGÜN)

AdminAdmin