YAŞAM
Giriş Tarihi : 14-08-2022 14:45

AEDAŞ’da görev değişimi

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.’de (AEDAŞ) Antalya Batı Bölge Müdürlüğü ve Kemer İşletme Müdürlüğü’nde değişim yaşandı. Bir dönem Kemer İşletme Müdürlüğü de yapan Saim Fişekçioğlu, Batı Bölge Müdürü olurken, Abdurrahman Karabüber ise Kemer İşletme Müdürlüğü’ne atandı. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Duran Yenigün, Fişekçioğlu ve Karabüber’e yeni görevlerinde başarılar diledi.

AEDAŞ’da görev değişimi

Şüheda PARTAL

Antalya, Isparta ve Burdur’da 2.3 milyondan fazla aboneye 7/24 elektrik dağıtım hizmeti veren Akdeniz EDAŞ Antalya Batı Bölge Müdürlüğü görevine bir dönem Kemer İşletme Müdürlüğü de yapan Saim Fişekçioğlu atandı. 2014 yılından itibaren Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. bünyesine katılan Fişekçioğlu, sırasıyla tesis kontrol mühendisi, proje mühendisi, arıza- bakım mühendisi ve ilçe yöneticiliği pozisyonlarında görev aldı.

Öte yandan Kemer İşletme Müdürlüğü’nde değişim yaşandı. Kemer’in yeni İşletme Müdürü de Abdurrahman Karabüber oldu.

Fişekçioğlu ve Karabüber, gazetemizi ziyaret ederek AEDAŞ’ın çalışmaları hakkında kısa bilgiler verirken, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Duran Yenigün de Fişekçioğlu ve Karabüber’e yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

AdminAdmin