YAŞAM
Giriş Tarihi : 20-03-2023 00:04

Adnan Çağatay’ın mutlu günü

Kemer’in tanınmış turizmci ve iş insanı Adnan Çağatay ve Filiz Bayat’ın kızları Ecem Çağatay, Semra ve Mahmet Demirpençe çiftinin oğulları Ozan Demirpençe ile dünya evine girdi.

Adnan Çağatay’ın mutlu günü

Şüheda PARTAL

Kemer’in tanınmış turizmci ve iş insanı Adnan Çağatay ve Filiz Bayat’ın kızları Ecem Çağatay, Semra ve Mahmet Demirpençe çiftinin oğulları Ozan Demirpençe ile dünya evine girdi. Antalya’da düzenlenen düğün merasiminde Çağatay ve Demirpençe aileleri, düğün öncesi davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Görkemli ve yoğun katılımla gerçekleşen törene Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu ve eşi Fikriye Topaloğlu, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis üyeleri Mustafa Bilici, Mustafa Tıraş, Semih Top, İsmail Aka, Semih Özdemir, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kayrak ile çok sayıda siyasi, turizmci, muhtarlar, dost ve akrabaları katıldı.

Ecem ve Ozan çifti meşaleler ve konfetiler eşliğinde masalarına kadar alkışlar arasında geldiler. Genç çiftin ilk danslarını yaparak başlayan düğün, davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti. Türkü ve şarkılar eşliğinde oynayan gelin ve kız arkadaşlarının coşkusu, en az damat ve arkadaşlarınınki kadar görülmeye değerdi. Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftin pasta kesimi ve takı merasiminin ardından, düğüne katılan davetliler bol bol oynayarak eğlendi, tören çalan hareketli şarkılar ve dans müzikleriyle gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

Ecem ve Ozan çifti her iki ailenin üyeleri ile bol bol fotoğraf çektirdi. Düğün töreni toplu anı fotoğrafı ile ölümsüzleştirilirken, Çağatay ve Demirpençe ailesi bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin