SİYASET
Giriş Tarihi : 13-05-2023 03:32

Abdurrahman Başkan’dan AESOB’a ziyaret

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim çalışmaları kapsamında Antalya’da ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Abdurrahman Başkan’dan AESOB’a ziyaret

MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçim çalışmaları kapsamında Antalya’da çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek TBMM’de Ticaret Komisyonu üyesi olarak yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren MHP Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, AESOB ile birlikte seçim sonrası Antalya’nın marka değerine daha fazla katkıda bulunabilmek için istişarede bulundu.

Başkan’ı kapıda karşılayan ve sıcak görüntüler sergileyen (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, ziyaretleri için kendisine teşekkür etti.

KONYSİAD’DAN SICAK KARŞILAMA

AESOB ziyaretinin ardından Konyaaltı Sanayici ve İş Adamları Derneğimizde (KONYSİAD) Dernek Başkanı İlhami Kaplan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Başkan, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Konyaaltına kattıkları değer ve çalışmaları için İlhami Kaplan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden MHP Antalya Milletvekili Başkan, Konyaaltı’nın hak ettiği değeri görmesi için elinden gelen tüm desteği vereceğini açıkladı.

TÜRK-İŞ ZİYARETİNE YOĞUN KATILIM

Türk-İş Antalya İl temsilcisi, Türkiye Yol-İş Sendikası Antalya 1 Nolu Şube Başkanı Cemil ÜNAL ve Türk- İş’e bağlı sendikaların başkanları ve yönetimleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Abdurrahman Başkan, üyelerin sorunlarını dinleyerek notlar aldı. Seçim sonrası tüm sorunlara değinme sözü veren Başkan, gösterilen ilgi ve destekleri için Cemil Ünal ile üyelere teşekkür etti. (Haber Merkezi)

AdminAdmin