SİYASET
Giriş Tarihi : 01-05-2023 00:00

Abdurrahman Başkan, butona Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte bastı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, Konyaaltı ilçesine yapılacak 150 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temel atma törenine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte katıldı.

Abdurrahman Başkan, butona Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte bastı

Konyaaltı ilçesinde yapımına başlanan ve 500 gün içerisinde teslim edilmesi planlanan 150 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temel atma töreninde konuşan MHP Antalya Milletvekili ve 28. Dönem MHP Antalya Milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, yapımına başlanan hastanenin şehre katacağı önemi anlattı. Başkan, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak 14 Mayıs seçimlerine tüm kadrolarımız ile birlikte hız kesmeden hazırlanıyoruz. Seçim gününe kadar Antalya’nın her köşesini dolaşmış olacağız. Gördüğümüz ilgi ve coşkudan son derece mutluyuz. Bu seçimlerin galibi MHP olacaktır” dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Valisi Ersin Yazıcı, MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, Sağlık İl Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük, AKP İl Başkanı Ali Çetin ile çok sayıda protokolün katıldığı temel atma törenine Türkiye’nin yeni otomobili Togg ile alana gelen Çavuşoğlu’nu karşılayan Abdurrahman Başkan, temel atma töreninde butona diğer protokol üyeleri ile birlikte bastı.

Törende konuşan Bakan Çavuşoğlu “Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde AK Parti iktidarlarının birinci önceliğinin sağlık olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu, “Çünkü Türkiye'nin sağlık sistemi maalesef iktidara geldiğimizde çok kötüydü. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturundan geliyoruz. Yaptığımız hizmetlerle artık Türkiye sağlıkta dünyada model haline geldi. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yaklaşık 15-16 senedir Türkiye'nin sağlık sistemini dünyaya model olarak anlatıyor. Bakanlarımız, DSÖ'nün programlarında Türkiye'nin tecrübesini paylaşıyor" ifadelerini kullandı.

Temel atma töreninin çıkışında Abdurrahman Başkan ile fotoğraf çektirme yarışına giren MHP seçmenleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Milletvekili Abdurrahman Başkan, alanda bulunanlar ile de uzun süre sohbet etti. (Haber Merkezi)

AdminAdmin