SİYASET
Giriş Tarihi : 11-05-2023 02:24

Abdurahman Başkan ziyaretlerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Abdurahman Başkan ziyaretlerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz güne Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı Metin Bucak ve yönetimini ziyaret ederek başlayan Başkan, pazarcıların sorunlarını dinleyerek çözümlerine ilişkin yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Toplantı sonrası pazarı gezen Başkan, bol bol sohbet etti. Pazarın ardından Kumluca seçim koordinasyon merkezine giden Antalya Milletvekili Başkan’ı Kumluca İlçe Başkanı Yücel Kaplan ve yüzlerce partili karşıladı.

Kumluca ziyaretinde Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, ardından Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkanı Fahri Özen ve yönetimlerini ziyaret ederek toplantılar yapan Başkan, Kumluca dönüşünde Kepez ilçe Başkanı Servet Ersoy’un ev sahipliğinde Konya Çetmililer Derneği, Konya Tuzlukçulular Derneği tarafından düzenlenen mahalle buluşmasına MHP Antalya İl Başkanı Onur Temel, Ülkü Ocakları Başkanı Ferhat Aksoy ve Milletvekili adayları ile birlikte katıldı, Düdenbaşı Mahalle toplantında bir konuşma yapan Abdurrahman Başkan, seçimlerden başarı ile çıkacaklarını dile getirdi ve herkesi 13 Mayıs akşamı Kepezde düzenlenecek olan Devlet Bahçeli mitingine davet etti. (Haber Merkezi)

AdminAdmin