SPOR
Giriş Tarihi : 18-04-2023 02:03

Türkiye Petank Şampiyonası devam ediyor

Kemer’de düzenlenen Türkiye Minikler-Yıldızlar-Gençler-Büyük Kadınlar- Büyük Erkekler Petank Şampiyonası devam ediyor. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.

Türkiye Petank Şampiyonası devam ediyor

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu (TBBDF) tarafından Kemer Belediyesi Bocce Sahası’nda düzenlenen şampiyonaya 81 ilden 1250 sporcu katılıyor. Tekler, üçlü takımlar ve altın nokta kategorilerinde yapılan müsabakalarda sporculara dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ediyor. Çekişmeli müsabakalara sahne olan şampiyonada sporcuları ziyaret eden Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, TBBDF As Başkanı Faik Kapsız’dan şampiyona hakkında bilgiler aldı.

Başkan Topaloğlu, devam eden şampiyonada düzenlenen ödül töreninde farklı kategorilerde dereceye giren sporculara madalyalarını vererek, sporcuları tebrik etti. Kemer Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, “Türkiye Minikler-Yıldızlar-Gençler-Büyük Kadınlar- Büyük Erkekler Petank Şampiyonası’na katılan sporcuları ve antrenörleri Kemer’de ağırlamaktan dolayı mutluyuz. İlçemizde yapılan ulusal ve uluslararası şampiyonalar Kemer’in spor destinasyonu olduğunun bir göstergesi. Belediye olarak spor turizmine her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Şampiyonada dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

AdminAdmin