Vali Şahin’den Anneler Günü mesajı

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Annelerimiz bizleri hakikatle sulayan hayat pınarımız, sevgiyi, saygıyı, koşulsuz fedakarlık ve sabrı öğreten şefkat kaynağımızdır” dedi.

ANTALYA - 10-05-2024 17:17

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vali Şahin mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Biz, uğruna can verdiğimiz vatan toprağımıza ana diyen bir milletin, cenneti anaların ayaklarının altına seren bir inancın mensuplarıyız. İnancımızın da kültürümüzün de en kutsal varlığı annedir. Annelerimiz bizleri hakikatle sulayan hayat pınarımız, sevgiyi, saygıyı, koşulsuz fedakarlık ve sabrı öğreten şefkat kaynağımızdır.

Günümüzün ve geleceğimizin şekillenmesi adına attığımız her adımın ardında, hayat yolculuğuna adım attığımız ilk andan itibaren bizleri elleriyle besleyen, dualarıyla koruyan, yüreği ile seven annelerimizin sıcak eli ve yol gösterici ayak izleri vardır.

Bu duygularla, biricik evlatlarını vatan uğruna Şehit ve Gazi veren annelerimiz başta olmak üzere, annelik hissiyle toplumumuzu kucaklayan tüm kadınların 'Anneler Günü'nü kutluyor, sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Anneler gününüz kutlu olsun.”

Günün Diğer Haberleri