Göynük Atatürk İlkokulu Müdürü Şahin, kazada hayatını kaybetti

Kemer Göynük Atatürk İlkokulu Müdürü Erkan Şahin, Antalya-Kemer Karayolu Küçük Çaltıcak kavşağında meydana gelen kaza sonucu hayatını kaybetti. Şahin’in vefat haberi ilçede üzüntü ile karşılandı.

GÜVENLİK - 08-05-2024 16:51

Şüheda PARTAL

Kaza, Antalya-Kemer Yolu Küçük Çaltıcak Kavşağı'nda meydana geldi. Kemer’in Göynük Mahallesi’nde bulunan Göynük Atatürk İlkokulu’nun Müdürü 54 yaşındaki Erkan Şahin, Antalya’da bir işi için 07 FHL 57 plakalı motosikleti ile Göynük’ten Antalya istikametine doğru ilerlemeye başladı. Şahin, Küçük Çaltıcak Kavşağına geldiği sırada kavşaktan dönmek isteyen Selahattin Ö. yönetimindeki 07 AYF 681 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazanın ardından diğer araç sürücülerinin ihbarı ile olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle motosikletiyle yol kenarına savrulan ve kaskı kafasından fırlayan Şahin, 112 ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

MESLEKTAŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Öte yandan Şahin’in kaza yaptığını öğrenen Göynük Atatürk İlkokulu görevli öğretmen arkadaşları da olay yerine geldi. Şahin’in olay yerinde kanlar içerisindeki cansız bedenini gören arkadaşları gözyaşlarına hakim olamadı. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin kaza yerinde yaptığı çalışmanın ardından Şahin’in cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Şahin’in vefat haberi ilçede de üzüntü ile karşılandı.

 

Günün Diğer Haberleri