YAŞAM
Giriş Tarihi : 01-09-2023 07:01

KEMKUT’tan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Kemer Belediyesi destekleriyle kurulan Kemer Arama Kurtarma Derneği (KEMKUT) Başkanı Emre Uğur ve dernek üyeleri, derneğe yaptığı katkılardan dolayı Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

KEMKUT’tan Başkan Topaloğlu’na ziyaret

Kemer’de yaptıkları faaliyetler ve verdikleri eğitimlerle adından sıkça söz ettiren KEMKUT üyeleri, Belediye Başkanı Topaloğlu’nun dernek üyelerine üniforma, teçhizat ve diğer desteklerinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Emin Gül de hazır bulundu.

Başkan Topaloğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KEMKUT üyelerinin yaptığı işin gönüllülük esasına dayandığını belirterek, gönüllü yapılan her şeyin başarıya ulaştığını söyledi. Kemer’de başta yangınlara ve arama kurtarma çalışmalarına anında müdahale eden KEMKUT üyelerine teşekkür ettiğini ifade eden Başkan Topaloğlu, “Kemer’e büyük katkılarınız oluyor. Ben hem KEMKUT üyelerini hem de vatanını milletini seven evlat yetiştiren ailelerini kutluyorum. Kemer Belediyesi olarak elimizden gelen tüm desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Yolunuz açık olsun.” dedi.

KEMKUT Başkanı Emre Uğur ise derneğe yaptığı katkılardan dolayı Başkan Topaloğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi. Ziyaret sonrası KEMKUT yönetimi Başkan Topaloğlu'na KEMKUT forması hediye etti.

Kemer Belediyesi/Bülten

 

AdminAdmin