SİYASET
Giriş Tarihi : 05-04-2024 19:30

Topaloğlu: “Her konuda tasarruf yapmamız gerekiyor”

Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaşan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, “Her konuda tasarruf yapmamız gerekiyor. Kullandığımız kağıttan tutun, bindiğimiz araca, kullandığımız elektrik ve suya dikkat etmemiz gerekiyor. Evimizde de tasarruf etmemiz gerekiyor belediyemizde de” dedi.

Topaloğlu: “Her konuda tasarruf yapmamız gerekiyor”

Şüheda PARTAL

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeli ile bayramlaştı. Belediye hizmet binası ile Arslanbucak Mahallesi'nde bulunan hizmet alanında belediye personeli ile bir araya gelen Başkan Topaloğlu’na, Başkan Vekili Mustafa Bilici, Başkan Yardımcısı Emin Gül, Meclis Üyeleri Mehmet Akın ile Ali Rıza Akar ve birim müdürleri eşlik etti.

Başkan Topaloğlu, bayramlaşma öncesinde belediye personeli ile tek tek selamlaşarak sohbet etti. Beş yıl boyunca güzel işler yaptıklarını hatırlatan Başkan Topaloğlu, “Önümüzde 9 günlük bir tatil var. Ailenizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum.” dedi.

HER KONUDA TASARRUF YAPMAMIZ GEREKİYOR

Tasarrufunun önemine de değinen Başkan Topaloğlu, konuşmasında şunlara yer verdi: “Şunu unutmayın ki tasarruf yapmadan önümüzü göremiyoruz. Her konuda tasarruf yapmamız gerekiyor. Kullandığımız kağıttan tutun, bindiğimiz araca, kullandığımız elektrik ve suya dikkat etmemiz gerekiyor. Kimse önünü göremiyor ve şirketler kapanmaya başladı. Hepimiz aynı gemideyiz. Şu anda Türkiye ekonomisinin nereye gittiğini bilen yok. Evimizde de tasarruf etmemiz gerekiyor belediyemizde de. Beş yıl boyunca birlikte çalıştık. Bir sıkıntı çekmedik ama bu sıkıntı çekmeyeceğiz anlamına gelmiyor. Göynük Belediye Başkanlığım zamanında personele yüzde 20 zam yaptık, geziler düzenledik. O dönemde para vardı, gelir vardı ve giderlerimizi biliyorduk. Şu anda öyle bir şey yok. Belediye personelimizden tek isteğim lütfen tasarruflu olsunlar. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Mutlu bayramlar.”

KEMER’E GÜZEL HİZMETLER YAPMAYI BAŞARACAĞIZ

Kemer Belediye Başkan Vekili Mustafa Bilici de “Seçim sürecini bitirdik. Kemer halkı beş yıl daha bize çalışma imkanı verdi. Yükümlülüğümüz büyük. Kemer turizm bölgesi olduğu için daha çok çalışacağız ve Kemer’imizin çıtasını daha yukarıya taşıyacağız. Halka hizmet Hakka hizmettir. Asıl olan millettir. Milletimize ve Kemer’e güzel hizmetler yapmayı başaracağız. Hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.” diye konuştu.

AdminAdmin