SİYASET
Giriş Tarihi : 26-03-2024 15:08

Böcek: “Elmalı her alanda marka olacak”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, Elmalı’yı ziyaret etti. Elmalı Yuva Mahallesi’nde yapımı tamamlanan çok amaçlı salonu hizmete açan Başkan Böcek, “Yeni dönemde de Elmalımıza yeni tesisler kazandırmaya devam edeceğiz. Elmalı’da kuracağımız Meyve Konsantre Tesisi, Güreş Sahası Tesisleri ve Serbest Gezen Tavuk Yumurtası Üretim Çiftliği ile Elmalı’mız her alanda marka ilçelerimizden biri olacak” dedi.

Böcek: “Elmalı her alanda marka olacak”

Güne Elmalı Sanayi Sitesi esnafını ziyaret ederek başlayan Başkan Böcek, esnafla sohbet edip, hayırlı işler diledi. Elmalı'da esnaf dostu belediyecilik için 5 yıl daha göreve talip olduğunu söyleyen Başkan Böcek, Türkiye'nin ilk er meydanı Elmalı'ya yeni kazandırılan ve ata sporu güreşi simgeleyen heykeli ziyaret etti. Başkan Böcek, Tarihi Elmalı Güreş Sahası’nı yeniden inşa edip tesisleştirerek, güreşe ve güreşçilere sahip çıkmaya devam edeceğini söyledi.

ELMALI’YA YAPILAN YATIRIMLARI ANLATTI

Milletin parasını millete harcayarak 5 yılda Elmalı’ya önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Böcek, “Elmalı Belediye Başkanımız ile el ele vererek ilçemizin ihtiyaçlarını belirledik ve üzerimize düşen ne varsa yapmaya gayret gösterdik. Elmalı Otogar’nı inşa ederek, hizmete açtık. Kırsal mahallelerimizde yol ve asfalt çalışması gerçekleştirdik. Alt yapı eksikelrimiz giderdik 50 yıllık içme suyu hatlarını yeniledik. Kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmaları yaptık. Son olarak da ilçemize doğalgazı getirdik. Üniversite öğrencileri için öğrenci yurdu, Kadın Emeği Üretim Merkezi’ni kazandırdık. Kadın Emeği Tüm bunları Elmalı halkımıza kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

YENİ TESİSLER İLE ELMALI KALKINACAK

Elmalı Yuva Mahallesi’nde yapımı tamamlanan düğün, mevlid gibi çok amaçlı kullanılabilecek salonu ve butik spor salonunu hizmete açan Başkan Böcek, yeni dönemde de Elmalı’ya önemli tesisler kazandıracaklarını müjdeledi. Elmalı Meyve Konsantre Tesisi ile elde kalan ve üretim fazlası ürünlerin değerlendirilerek katma değer sağlanacağını belirten Başkan Böcek, bu sayede israfın önüne geçileceğini ve gıda tüketiminde sürdürülebilirliği sağlayacaklarını belirtti. Yerelden Kalkınma Hamlesini sürdüreceklerini söyleyen Başkan Muhittin Böcek, bu kapsamda Elmalı’da Serbest Gezen Tavuk Yumurtası Üretim Çiftliği’ni hayata geçireceklerini belirtti. Başkan Böcek, kurulacak tesisin yeni istihdam alanları oluşturarak, Elmalı’nın ekonomisine ve kalkınmasına katkı sağlayacaklarını kaydetti. Başkan Böcek, “Hedefimiz kadim ilçe Elmalı’mızı her alanda marka haline getirmek olacak” dedi. (Bülten)

AdminAdmin