MAGAZİN
Giriş Tarihi : 11-09-2022 22:54

Fatma ve Fatih’in mutlu günü

Kemer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Can’ın kızı Fatma Can ile Fatih Saraç, Çamyuva Pazaryeri’nde düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdi. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı törende Ahmet Can, dünya evine giren kızının nikahını da kendi kıydı.

Fatma ve Fatih’in mutlu günü

Şüheda PARTAL

Kemer Belediye Meclis Üyesi Ahmet Can ve eşi Aynur Can çiftinin kızları Fatma Can, Emire ve Necdet Saraç çiftinin oğulları Fatih Saraç ile dünya evine girdi. Can ve Saraç aileleri, düğün öncesi davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Törene, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Meclis Üyeleri Mustafa Bilici, Semih Top, Mustafa Tıraş, Cumali Afşin, İsmail Aka, Ak Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, İyi Parti Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Çelik’in yanı sıra çok sayıda siyasi, turizmci, esnaf ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

NİKAHI DA KENDİ KIYDI

Aynı zamanda Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili de olan Ahmet Can, dünya evine giren kızının nikahını da kendi kıydı. Çiftin nikah merasiminden sonra ilk danslarını yaparak başlayan düğün davetlilerin hareketli şarkılar eşliğinde oynamasıyla devam etti. Pasta kesimi ve takı merasiminin ardından, düğüne katılan davetliler türkü ve şarkılar eşliğinde bol bol oynayarak, geç saatlere kadar eğlendi. Törende çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, ailelerinin mutlulukları ise gözlerden kaçmadı. Can ve Saraç aileleri mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlilere teşekkür etti.

Bizde Kemer Gözcü Gazetesi olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

AdminAdmin